Închide meniul

Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe 3-3. Spectacol de zile mari la Ovidiu! Echipa lui Rednic scapă victoria pe final, oaspeții rămân pe loc de play-off

Antena Sport Publicat: 26 ianuarie 2021, 12:31

Reclamă
Viitorul – Sepsi Sf. Gheorghe 3-3. Spectacol de zile mari la Ovidiu! Echipa lui Rednic scapă victoria pe final, oaspeții rămân pe loc de play-off

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mircea Rednic, neînvins în ultimele patru meciuri din Liga 1

Jucătorii lui Mircea Rednic au remizat în ultimele trei partide şi nu îşi mai permit să ia parte la un nou episod din "Dosarele X". 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 VIITORUL – SEPSI 3-2, ECHIPELE DE START

Min 90+3: Arbitrul fluieră finalul jocului.

Min 90: GOOOL SEPSI! Safranko egalează in urma unui corner. 

Min 83: GOOOL Viitorul! Andrei Ciobanu transfroma un penalty scos de Răzvan Grădinaru și își aduce echipa în avantaj cu puțin timp înainte de final. 

Min 47: GOOOL SEPSI!Bogdan Mitrea marchează împotriva fostei sale echipe.

Reclamă

Min 45: Arbitrul fluiera finalul primei reprize.

Min 45: GOOOL VIITORUL! Kevin Luckassen își ridiculizează doi adversari și înscrie cu un șut care se oprește în vinclul porții adverse. 

Min. 18: GOOOLLL SEPSI! Gafă incredibilă a căpitanului Artean! Jucătorul lui Rednic nu a ştiut ce să facă, a pierdut mingea, iar Eder Gonzales a marcat cu uşurinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 8: GOOOLLL VIITORUL! Luckassen a marcat din apropiere. Este al 8-lea gol stagional al atacantului olandez.

Min. 1: A început meciul de la Ovidiu

Viitorul: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Matei, Artean, Ciobanu – Ely, Luckassen, Mățan
Rezerve: Căbuz, Buta, Ganea, Sabala, Babunski, Benzar, Grameni, Grădinaru, Pitu
Antrenor: Mircea Rednic

Sepsi: Fernandez – Dimitrov, Bouhenna, Mitrea, Csiszer – Tamas, Fofana, Tincu, Bajrlovic – Eder – Safranko
Rezerve: Szanto, Kovacs, Dumiter, Purece, Markovic, Păun, Degiannidis, Dragormir
Antrenor: Leo Grozavu

Sepsi este pe locul patru în Liga 1, la opt puncte peste Viitorul. Tocmai a încheiat o serie de trei meciuri fără victorie. Sâmbătă s-a distrat cu apărarea Astrei şi a câştigat cu 4-1.

Gruparea din Sfântu Gheorghe nu a mai pierdut de mai bine de un an în faţa constănţenilor. Acasă este fără eşec în meciurile directe.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și