Închide meniul

"Iubire, nu ştiu când ne vom revedea!". Povestea emoţionantă a unuia dintre fotbaliştii morţi în tragedia aviatică din Brazilia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 10:57

"Iubire, nu ştiu când ne vom revedea!". Povestea emoţionantă a unuia dintre fotbaliştii morţi în tragedia aviatică din Brazilia

Twitter

Patru fotbalişti au încetat din viaţă într-un accident aviatic în Brazilia

Patru jucători ai echipei Palmas FR, din liga a 4-a a Braziliei, au decedat într-un accident aviatic. Alături de ei au mai murit pilotul şi preşedintele clubului, Lucas Meira.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Iubire, plec de acasă, aşa că nu ştiu când ne vom revedea, nu?"

Unul dintre ei, Lucas Praxedes, avea doar 23 de ani şi plecase de acasă pentru a-şi putea ajuta familia. Iubita sa a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care i le-a spus înaintea despărţirii.

"Înainte să plece, acum aproximativ 12 zile, mi-a spus: 'Iubire, plec de acasă, aşa că nu ştiu când ne vom revedea, nu?' Aşa o să avem ceva bani, o să ne cumpărăm casa noastră şi o s-o ajutăm pe mama mea", a povestit Maria Julia, pentru Globoesporte citat de Marca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria julia😉 (@mariajulia.paiva)

"Era foarte iubit de toţi încă de când era copil. Era prietenul meu, asociatul meu. Stăteam împreună cât de mult puteam", a declarat şi fratele fotbalistului, Diego.

Reclamă

Cei patru jucători aflaţi la bordul avionului prăbuşit la scurt timp după decolare, Lucas Praxedes, Guilherme Noe, Ranule şi Marcus Molinari, semnaseră chiar în acest an cu Palmas FR.

Pele, mesaj după tragedia aviatică din Brazilia

Pele a fost printre cei care au transmis mesaje de condoleanţe, în urma tragicului accident.

"O duminică tristă pentru fotbalul brazilian. Transmit solidaritatea și rugăciunile mele familiilor celor implicați în accidentul care i-a ucis pe jucătorii și președintele lui Palmas FR", a fost mesajul postat de Pele pe contul de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Şi FC Torino şi-a exprimat condoleanţele. Italienii au trecut printr-o tragedie şi mai mare. Toată echipa lor a dispărut în urma accidentului aviatic din 1949. 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
Vezi toate știrile
Citește și