Închide meniul

Cum poate scăpa Dinamo de Pablo Cortacero. Totul depinde de Ionuţ Negoiţă. "Tratează cu o parte a conducerii DDB"

Antena Sport Publicat: 25 ianuarie 2021, 5:35

Reclamă
Cum poate scăpa Dinamo de Pablo Cortacero. Totul depinde de Ionuţ Negoiţă. "Tratează cu o parte a conducerii DDB"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Negoiţă ar vrea să rupă acordul cu Pablo Cortacero, potrivit lui Cornel Dinu

Pablo Cortacero nu a dat niciun pas înapoi în lupta cu fanii lui Dinamo şi a continuat să promită sosirea a cinci milioane de euro în conturile clubului. O altă plată neonorată ar urma să-l lase însă fără acţiunile de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: "Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo"

Pe lângă cei 500.000 de euro pe care i-a plătit anul trecut lui Ionuţ Negoiţă, Cortacero s-ar fi angajat să achite şi 150.000 de euro în fiecare trimestru. Lucru care nu s-a întâmplat şi care îi dă posibilitatea fostului patrona să îi ceară acţiunile înapoi, susţine Cornel Dinu.

"Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu, potrivit gsp

Fostul jucător şi antrenor al lui Dinamo este membru în Consiliul de Administraţie şi deţine 0,013% din acţiuni. Acţionarul majoritar este Pablo Cortacero. Spaniolul deţine peste 72% din acţiuni, în timp ce DDB (20%) şi CS FC Dinamo (7%), societatea lui Nicolae Badea, au restul acţiunilor.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și