Închide meniul

ULTIMA ORĂ | Conducătorii Astrei, mesaj categoric pentru Constantin Budescu. "Poate pleca la FCSB!". Dan Petrescu trebuie să se grăbească

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 ianuarie 2021, 14:23

Reclamă
ULTIMA ORĂ | Conducătorii Astrei, mesaj categoric pentru Constantin Budescu. "Poate pleca la FCSB!". Dan Petrescu trebuie să se grăbească

Mediafax Foto / George Fluster via Hepta

Constantin Budescu, dorit de FCSB şi Kayserispor

Budescu şi-a manifestat interesul să revină, după doi ani şi jumătate, la liderul Ligii 1. Roş-albaştrii ar vrea să îl transfere încă de acum, dar internaţionalul român s-a temut că Ioan Niculae s-ar opune mutării. Preşedintele Astrei asigură că Budescu nu are de ce să îşi facă griji, dacă va fi ofertat de FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman: "Nu este adevărat că Ioan Niculae nu îl lasă pe Constantin Budescu să plece la FCSB"

"Budescu este un fotbalist de valoare, care poate pleca oricând de la Astra, contra unei sume corecte. Pe adresa clubului, în acest moment, nu există nicio ofertă pe numele lui. Fotbalistul susține că mai are și alte oferte. Nu este adevărat că domnul Niculae nu-l lasă să plece la FCSB", a spus Dani Coman la digisport.ro.

Gigi Becali are concurenţă. Jurnaliştii turci au anunţat că echipa lui Dan Petrescu face tot posibilul să-l aducă la echipă pe Constantin Budescu. Patronul Astrei cere 900.000 de euro, atât cât este clauza de reziliere.

Constantin Budescu, dispus să revină la FCSB

"Nu am niciun contract pe masă, dacă-l aveam vi-l arătam. Am discutat ceva cu patronul echipei (n.r. – Ioan Niculae), dar ceva amical despre o prelungire. Dacă va fi ceva de la Steaua, de la oricare echipă, voi discuta. Mai sunt cinci luni de zile. Dacă nu, joc până la finalul contractului.

Dacă o să vină un contract pe hârtii, nu pe gură, mă voi uita, pentru că pot discuta cu orice echipă, sunt în ultimele şase luni de contract. Suma de transfer e măricică, ţinând cont că sunt în ultimele luni", a declarat Budescu după meciul dintre Astra și Craiova, scor 1-1.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și