Închide meniul

VIDEO | Scene fabuloase! Cristiano Ronaldo dansează alături de colegii de la Juventus! Cehii vor să îi strice sărbătoarea. "Nu i-a bătut recordul lui Bican"

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 16:30

Reclamă
VIDEO | Scene fabuloase! Cristiano Ronaldo dansează alături de colegii de la Juventus! Cehii vor să îi strice sărbătoarea. "Nu i-a bătut recordul lui Bican"

profimediaimages

Cristiano Ronaldo a dansat de bucurie după ce a devenit cel mai bun marcator din istorie

Cristiano Ronaldo a fost surprins în ipostaze inedite alături de colegii de la Juventus. Portughezul a dansat în timpul călătoriei către Torino.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo, contestat de Federaţia de Fotbal din Cehia

Cehii vor să îi strice cheful lui Ronaldo. Federaţia de la Praga susţine că lui Josef Bican nu i-a fost atribuit numărul real de goluri marcate în întreaga carieră. Acesta ar fi marcat 821 de goluri, nu 759, aşa cum este creditat de site-urile de statistică din fotbal, scrie goal.com.

Cristiano Ronaldo l-a depăşit pe legendarul fotbalist ceh în Supercupa Italiei. Starul lui Juventus a înscris primul gol al partidei încheiat cu scorul de 2-0. 

Portughezul a reușit această performanță în 1040 de meciuri, perioadă în care a ridicat deasupra capului 30 de trofee. Pentru Radu Drăguşin, a fost primul succes cu echipa de seniori a lui Juventus. Românul s-a mândrit pe reţelele sociale cu pozele pe care le-a făcut cu trofeul. Ronaldo şi Chiellini i-au stat alături.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și