Închide meniul

UPDATE | Anunţ şocant la Dinamo! Clubul l-a dat afară pe Dorin Şerdean. Motivul inedit pentru care contractul preşedintelui a fost rupt. "Am început curăţenia!"

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 13:58

Reclamă
UPDATE | Anunţ şocant la Dinamo! Clubul l-a dat afară pe Dorin Şerdean. Motivul inedit pentru care contractul preşedintelui a fost rupt. "Am început curăţenia!"

Dorin Șerdean, atac devastator la adresa lui Răzvan Zăvăleanu

Dorin Şerdean, al doilea din stânga, a fost concediat de Dinamo, deşi este un apropiat al acţionarilor spanioli/captură as.ro

UPDATE: Suporterii lui Dinamo au salutat plecarea lui Şerdean din funcţia de preşedinte al clubului din "Ştefan cel Mare".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ultimul dat afară din club este Dorin Pavel Șerdean, cel care anunța ieri cu surle și trâmbițe că are un plan B de investiții 

Am început curățenia și o vom duce până la capăt. Șerdean, mâna dreaptă a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a făcut la împingerea clubului către faliment. 

Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmăresc distrugerea lui Dinamo", au transmis fanii-acţionari printr-un comunicat postat pe Facebook.

Dorin Şerdean a fost dat afara de Dinamo din funcţia de preşedinte

Dorin Şerdean a fost implicat în venirea acţionarilor spanioli la Dinamo. El a fost numit preşedinte de Pablo Cortacero în toamna anului trecut. Astăzi, clubul a anunţat însă că Şerdean a fost concediat pentru că a adunat prea multe absenţe nemotivate.

Reclamă

"Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean", a fost anunţul făcut de președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu.

"Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți", se mai arată în comunicatul prezentat de fcdinamo.ro.

La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și