Închide meniul

"E un moment special". Walter Zenga nu ia în calcul revenirea în România. "Obiectivul meu e să antrenez în Serie A"

Antena Sport Publicat: 21 ianuarie 2021, 11:03

Reclamă
"E un moment special". Walter Zenga nu ia în calcul revenirea în România. "Obiectivul meu e să antrenez în Serie A"

Profimediaimages

Walter Zenga așteaptă oferte din Serie A

Zenga a fost demis de la Cagliari în luna august a anului trecut. De atunci tot așteaptă să primească o nouă șansă de a antrena în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Walter Zenga refuză orice ofertă din Liga 1 

"Eu vreau să revin în Serie A, chiar dacă am în CV mai multe echipe din străinătate. Din nefericire, am avut ghinion în 4-5 situaţii de-a lungul carierei, cum ar fi la Sampdoria. N-am nimic cu Montella, care mi-a luat locul, dar rezultatele nu s-au schimbat nici cu el. La Venezia, la fel. Aşa a fost să fie. Sigur că Serie A este obiectivul principal, sunt conştient că pot antrena acolo. Mă gândesc doar la Serie A.

Acum sunt mulţi antrenori tineri, dar nu vârsta contează, ci mentalitate, atitudinea şi calităţile. Trebuie să-ţi dai seama cum să te adaptezi la lotul pe care îl ai. La Cagliari, de exemplu, am jucat 3-4-1-2. La Crotone, în 4-3-3. În primul rând, un antrenor trebuie să ştie ce li se potriveşte cel mai bine jucătorilor. 

Acum sunt în Dubai, urmăresc meciurile la televizor. E un moment special, profit de şansă şi petrec timp cu copiii. Mă duc să-i iau de la şcoală, ne distrăm împreună. Pe scurt, sunt un tată cu normă întreagă", a declarat Walter Zenga într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Zenga a ajutat-o pe Inter să devină campioană în sezonul 1988-1989. De 11 ani așteaptă nerazzurrii să câștige un nou titlu în Serie A.

Reclamă

"În ceea ce privește lupta la titlu, Pioli este un antrenor foarte bun și nu sunt surprins de rezultatele obținute de AC Milan. Totuși, Inter este favorită la câștigarea campionatului. Păcat de clasarea pe locul patru în grupele Champions League, dar abordabilă este și câștigarea Cupei Italiei", a transmis portarul de legendă al lui Inter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și