Închide meniul

Radu Dragușin și imaginile pentru istorie. Românul, alături de Ronaldo și Chiellini după câștigarea Supercupei Italiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 ianuarie 2021, 9:43

Reclamă
Radu Dragușin și imaginile pentru istorie. Românul, alături de Ronaldo și Chiellini după câștigarea Supercupei Italiei

Profimediaimages

Radu Drăgușin, la sărbătoarea de după câștigarea Supercupei Italiei

Fundașul de 18 ani a sărbătorit alături de coechipieri atât pe teren, cât și în vestiar. Drăgușin nu a ratat ocazia de a face poze lângă cei mai importanți jucători ai "Bătrânei Doamne".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Radu Drăgușin, alături de Cristiano Ronaldo după câștigarea Supercupei Italiei

Radu Drăgușin s-a pozat cu trofeul alături de starul lui Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat în Supercupa Italiei, iar cu acest gol a devenit cel mai prolific marcator din istoria fotbalului. a ajuns la 760 de reușite în întreaga carieră și l-a depășit pe Josef Bican.

Portughezul a reușit această performanță în 1040 de meciuri, perioadă în care a ridicat deasupra capului 30 de trofee. 

Radu Drăgușin a postat, pe rețelele sociale, și o fotografie în care este alături de fundașul care a scris istorie la Torino. Giorgio Chiellini a contribuit la câștigarea celor nouă titluri consecutive ale lui Juventus.

Reclamă

Drăgușin este în negocieri pentru a semna un nou contract cu bianconerii. Este dorit și de alte forțe ale Europei. Cota lui de piață a ajuns, potrivit Transfermark, la 800.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și