Închide meniul

Cristiano Ronaldo, gol pentru istorie! E cel mai bun marcator din toate timpurile + Chinul fostei sale echipe. Real Madrid, eliminată de o echipă din liga a treia!

Antena Sport Publicat: 20 ianuarie 2021, 21:30

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gol pentru istorie! E cel mai bun marcator din toate timpurile + Chinul fostei sale echipe. Real Madrid, eliminată de o echipă din liga a treia!

profimediaimages

Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din toate timpurile

Cristiano Ronaldo a punctat în minutul 64 al meciului dintre Juventus şi Napoli. Portughezul a stabilit o performanţă uluitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a marcat golul 760 al carierei

Ronaldo a ajuns la 760 de reuşite în întreaga carieră. El l-a depăşit cu un gol pe Josef Bican. Ronaldo a stabilit această performanţă în 1.040 de meciuri, în care a câştigat 30 de trofee, scrie site-ul de statistică Squawka Football.

Ronaldo s-a distanțat de Pele, care are 757 de goluri, şi de Lionel Messi, care a adunat 719 reuşite.

Radu Drăguşin şi Andrea Pirlo, succes în premieră cu Juventus

Radu Drăguşin a fost martor la recordul lui Ronaldo. Deşi era anunţat titular de presa din Italia, românul a privit de pe bancă meciul cu Napoli. 

Reclamă

Juventus s-a impus cu 2-0 şi a câştigat trofeul. Drăguşin a primit una dintre medalii şi e la primul succes cu echipa torineză, la fel ca antrenorul Andrea Pirlo.

Real Madrid, chin în Cupă cu Alcoyano

În timp ce Ronaldo sărbătorea în Italia, fosta sa echipă, Real Madrid, se chinuia în Spania. Galacticii au fost eliminaţi în 16-mile Cupei de Alcoyano, o echipă din liga a treia, care a dat golul decisiv în inferioritate numerică! 

Real a condus cu golul lui Militao, din minutul 45. Dar gazdele au egalat prin Solbes, în minutul 80. În prelungiri, Alcoyano a rămas în zece jucători, în minutul 110, dar Casanova a punctat cinci minute mai târziu. Pe Zidane, l-a pufnit râsul. Real a fost eliminată cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Isco, Casemiro şi Vinicius sunt printre vedetele care au jucat de la început pentru Real. Iar Kroos, Hazard şi Benzema au intrat pe parcurs.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și