Închide meniul

VIDEO | Dan Petrescu, ironic după victorie! "Ei să ia mingea acasă, eu am trei puncte". Ce îl nemulţumeşte pe Super Dan la Kayserispor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2021, 15:34

VIDEO | Dan Petrescu, ironic după victorie! "Ei să ia mingea acasă, eu am trei puncte". Ce îl nemulţumeşte pe Super Dan la Kayserispor

profimediaimages

Dan Petrescu, ironic după victoria cu Başakşehir

Dan Petrescu a obţinut primul succes ca antrenor al lui Kayserispor, iar echipa sa a urcat pe locul 17 în clasament. În momentul în care şi-a dat acordul să meargă în Turcia, Kayseri era pe ultimul loc. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Ei să ia mingea acasă, eu am trei puncte"

După 2-0 cu Başakşehir, românul şi-a ironizat adversarii. "Bașakșehir a avut posesie de 69 la sută. Ei să ia mingea acasă, eu am trei puncte", ar fi spus Petrescu. Şi Şumudică a făcut la fel, după ce Gaziantep a învins-o pe Alanyaspor: "Dacă vor, pot să ia mingea acasă. Eu am 3 puncte și 3 goluri”.

Într-un alt interviu, antrenorul român a recunoscut că a avut mari emoţii pentru că a fost primul meci pe terenul noii sale echipe şi a anunţat că vrea jucători noi, dar nu îi este să îi găsească.

Reclamă

Dan Petrescu: "Stresul şi presiunea au fost mari"

"Un meci foarte important pentru noi. Stresul şi presiunea au fost mari înaintea acestui meci, pentru că pierdusem data trecută şi pentru că era primul meu meci acasă ca antrenor al lui Kayseri. Sunt foarte mulţumit de evoluţia jucătorilor mei.

Obiectivul meu, l-am spus şi înainte, este să ne salvăm. Încă suntem într-o situaţia periculoasă. O să vedem după aceea, în vară, ce o să facem. Dar mă gândesc doar la salvarea echipei şi muncim din greu ca să obţinem acest lucru.

Trebuie să aducem câţiva jucători, să avem câteva feţe noi în vestiar, sânge proaspăt. Dar nu este uşor în acest moment să găsim jucătorii pe care mi-i doresc", a spus Dan Petrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Următorul meci al lui Kayserispor este cu o altă echipă de top a Turciei, Fenerbahce. Petrescu nu ştie dacă va putea să conteze pe Alibec. Acesta a ieşit accidentat, după ce s-a ţinut de promisiunea făcută şefei clubului, înaintea partidei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și