Închide meniul

Lionel Messi a scăpat ieftin! Căpitanul Barcelonei şi-a aflat pedeapsa pentru eliminarea din Supercupa Spaniei

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 ianuarie 2021, 12:40

Reclamă
Lionel Messi a scăpat ieftin! Căpitanul Barcelonei şi-a aflat pedeapsa pentru eliminarea din Supercupa Spaniei

Profimediaimages

Lionel Messi, eliminat în meciul cu Athletic Bilbao

Căpitanul Barcelonei a aflat cât va sta departe de gazon. Chiar dacă risca să fie suspendat 12 partide, Messi a scăpat cu pedeapsa minimă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, suspendat două etape după prima eliminare din carieră

Conform sport.es, Lionel Messi a fost suspendat două etape. Starul grupării blaugrana va lipsi în confruntările cu Cornella, din Cupa Spaniei, şi cu Elche, în etapa a 20-a din La Liga. 

Messi poate reveni chiar împotriva celor de la Bilbao, pe 24 ianuarie. Golgheterul din La Liga îşi poate lua revanşa pentru eşecul din Supercupă, la finalul căruia Villalibre a sărbătorit cu trompeta pe gazon.

Lionel Messi, eliminat în Supercupa Spaniei

Cartonaşul roşu primit de Messi a fost o premieră! Leo nu mai fusese eliminat niciodată, într-un meci oficial. A fost nevoie de 15 ani petrecuţi în tricoul Barcelonei şi 753 de meciuri

"Pot să înțeleg ceea ce a făcut Messi. Nici nu știu de câte ori a fost faultat și este normal să reacționezi așa, ca jucător care încerci în mod constant să driblezi. Va trebui să revăd faza", a spus antrenorul Barcelonei.

Reclamă

"Nu este nevoie să intrăm în polemici. Agresiunea lui Messi mi se pare clară. În final, neputinţa e normală, dar acum nu mai contează", a precizat Asier Villalibre.
 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările rasiste continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și