Închide meniul

Continuă "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Gigi Becali mai are de aşteptat până să primească verdictul. Cât mai poate dura procesul pentru palmares

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2021, 8:37

Continuă "războiul" dintre FCSB şi CSA Steaua. Gigi Becali mai are de aşteptat până să primească verdictul. Cât mai poate dura procesul pentru palmares

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

FCSB şi CSA Steaua se judecă pentru palmares

Avocatul şi preşedintele Asociaţiei "Salvaţi Steaua" crede că sunt şanse mici ca verdictul să se anunţe în 2021. Virgil Boglea este sigur că echipa lui Becali va avea avea câştig de cauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, dat în judecată de Florin Talpan

"Cel mai important argument pe care îl avem în procesul privind palmaresul este reprezentat de desprinderea secției de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei, din 7 aprilie 1998, și trecerea în martie 2003 către Societatea Comercială Fotbal Club Steaua București, care au avut la bază anumite acte care nu au fost anulate nici până în prezent. Această continuitate, pe plan sportiv și pe plan juridic, se bazează pe actele respective, care nu au fost anulate. 

Da, nu se prevedea și trecerea dreptului asupra mărcii Steaua. S-a decis anularea mărcii Steaua deținută de Societatea Comercială, dar suporterii trebuie să cunoască realitatea și să vadă în ce parte a mers continuitatea sportivă și juridică. Procesul pentru palmares va lămuri aspectele cu privire la identitatea sportivă a Stelei.

Procesul pentru palmares poate dura încă 9 luni sau un an. Sau poate Instanța va spune că nu e de competența civilă și procesul va ajunge la Instanțele sportive, acolo unde palmaresul este definit", a declarat Virgil Boglea la PRO X.

FCSB face un sezon grozav şi este favorită să câştige primul titlu după o pauză de şase ani. CSA Steaua se luptă pentru a promova în liga secundă, acolo unde poate juca pe noul stadion din Ghencea.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și