Închide meniul

VIDEO | Bucurie fără margini! Show total făcut chiar de jucătorul lovit de Messi! A dat recital, cu trompeta, pe teren

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2021, 6:51

VIDEO | Bucurie fără margini! Show total făcut chiar de jucătorul lovit de Messi! A dat recital, cu trompeta, pe teren

Profimediaimages

Asier Villalibre a făcut spectacol după ce a contribuit decisiv la câştigarea Supercupei Spaniei

Asier Villalibre a fost adevăratul erou al echipei antrenate de Marcelino. I-a "suflat" Barcelonei victoria cu un gol marcat în minutul 90! Tot el a fost bruscat de Lionel Messi la ultima fază a confruntării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asier Villalibre, concert de trompetă pe teren

Atacantul a venit pregătit pentru a sărbători cea mai importantă performanţă înregistrată de Bilbao în ultimii şase ani. A cântat la trompetă şi a fost acompaniat de coechipierii săi. Imaginile au devenit virale.

A fost un moment excelent şi pentru antrenorul lui Athletic. Marcelino a devenit primul tehnician din istorie care câştigă două finale la rând cu Barcelona, în toate competiţiile, cu echipe diferite. În 2019 a ajutat-o pe Valencia să triumfe în Cupa Spaniei.

Reclamă

Lionel Messi, eliminat după ce l-a lovit pe Asier Villalibre

Lionel Messi tocmai a suferit prima eliminare în tricoul Barcelonei. A avut o reacţie violentă la Villalibre şi a intervenit arbitrajul VAR. Jesus Gil Manzano nu a avut de ales şi i-a arătat cartonaş roşu căpitanului Barcelonei.

A fost o premieră! Lionel Messi nu mai fusese eliminat niciodată în cei 15 ani şi 753 de meciuri jucate pentru Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:57 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-1. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Andrei Ivan a deschis scorul în Giuleşti 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” Vezi toate știrile
Citește și