Închide meniul

Marius Şumudică, aproape să rămână la Gaziantep! Jucătorii şi preşedintele s-au luptat să îi salveze postul. Cine a luat decizia finală

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2021, 18:47

Reclamă
Marius Şumudică, aproape să rămână la Gaziantep! Jucătorii şi preşedintele s-au luptat să îi salveze postul. Cine a luat decizia finală

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Marius Şumudică a fost aproape să rămână la Gaziantep

Prelungirea contractului a fost mărul discordiei dintre Marius Şumudică şi Gaziantep. Antrenorul român i-a făcut pe fani să viseze la o participare în cupele europene şi chiar la titlu, dar s-a simţit jignit când i s-a propus o diminuare a salariului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lacrimile lui Marius Şumudică l-au impresionat pe preşedintele lui Gaziantep

Şumudică a oferit declaraţii dure în urma eşecului cu Sivasspor, primul suferit de echipa sa din luna septembrie a anului trecut. A doua zi, a fost demis. Decizia era cât pe ce să fie anulată.

Preşedintele lui Gaziantep, cel cu care Şumudică s-a aflat în conflict, a fost impresionat de lacrimile tehnicianului la conferinţa de presă susţinută acum două zile.

"Am umplut un pahar gol cu toţii, dar nu este acceptabil să terminăm totul din cauza unei greşeli pe care am făcut-o. Îi felicit pe jucători, pe cei din conducere, pe toată lumea.

Acum nu mai sunt puternic ca un turc, deoarece voi plânge în fața voastră. Aceste lacrimi vin după o muncă de 18 luni. Încă mă gândesc că mă sui în mașină, după ce mă trezesc, și merg la club", a spus Şumudică, în faţa jurnaliştilor.

Reclamă

Jucătorii au mers la hotel ca să îl susţină pe Marius Şumudică

"Eu nu am vrut ca tu să pleci. Dacă aveam intenţia să renunţăm la tine în acest moment la conducerea echipei în locul tău era alt antrenor. A fost o decizie a oraşului. Totuşi, o să fac tot ce pot. Aşteaptă veste de la mine până dimineaţa”, i-a spus Mehmet Buyukekşi lui Şumudică, joi seară, potrivit cotidianului local Gaziantep Guneş, citat de news.ro.

Trei dintre jucătorii de bază, Alexandru Maxim, Kevin Mirallas şi Jean-Armel Kana-Biyik, au mers la hotelul unde era cazat Şumudică. Ei, dar şi alţi fotbalişti, i-au dat telefon preşedintelui ca să îi ceară păstrarea în funcţie a antrenorului român.

Cei care s-au opus au fost guvernatorul Davut Gul şi alţi conducători din Gaziantep, scrie sursa citată. “Mulţumim pentru tot. Nu vom uita tot ce ai făcut pentru echipă”, i-a transmis Mehmet Buyukekşi lui Şumudică, vineri dimineaţă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
Vezi toate știrile
Citește și