Închide meniul

FCSB îşi poate lua gândul de la Constantin Budescu. "Din ce am înţeles, s-au înţeles!". Cu cine negociază "Magicianul"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 ianuarie 2021, 16:37

FCSB îşi poate lua gândul de la Constantin Budescu. "Din ce am înţeles, s-au înţeles!". Cu cine negociază "Magicianul"

SportPictures / Sport Pictures via Hepta

Constantin Budescu negociază cu Ioan Niculae

Ioan Niculae este hotărât să îl convingă pe Budescu să rămână la Astra şi are şanse mari de reuşită. Directorul sportiv al giurgiuvenilor a dezvăluit că mai lipsesc mici detalii pentru a se ajunge la un acord.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Budescu îşi poate prelungi contractul cu Astra

"Din ce am înţeles, Budescu a fost de acord cu ce i-a propus domnul Niculae. Vrea să aibă şi el stabilitate, o siguranţă în continuare. Noi ne dorim să rămână", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.

Constantin Budescu a fost integralist în primul meci al Astrei din 2021. Echipa lui Eugen Neagoe a fost învinsă chiar de FCSB, pe Arena Naţională. Dennis Man (77) şi Florin Tănase (81, 88) au marcat golurile victoriei la scor de neprezentare.

Gigi Becali a dezvăluit că a negociat cu Budescu

În pauza de iarnă, Gigi Becali a susţinut că a negociat cu Budescu să vină la FCSB. Astra nu a vrut să îi dea drumul gratis, chiar dacă lui Budescu îi expiră contractul la vară. Becali a susţinut că a obţinut promisiunea lui Budescu de a reveni la FCSB. În replică, Budescu spune că nu a negociat cu nimeni din ţară.

"În această pauză nu am vorbit cu nimeni din ţară, în schimb am vorbit foarte puţin prin străinătate, dar nimic concret. N-am stat mult de vorbă, i-am pus în legătură cu cei de la club", a spus Budescu după eşecul cu FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și