Închide meniul

VIDEO | Dan Petrescu, primele nemulţumiri în Turcia! A dat vina pe ghinion şi pe arbitru: "Au câştigat nemeritat!". Ce a spus despre transferuri

Mihai Ispas Publicat: 16 ianuarie 2021, 15:50

Reclamă
VIDEO | Dan Petrescu, primele nemulţumiri în Turcia! A dat vina pe ghinion şi pe arbitru: "Au câştigat nemeritat!". Ce a spus despre transferuri

profimediaimages

Dan Petrescu, primele nemulţumiri în Turcia, după Gaziantep-Kayserispor 2-1

Dan Petrescu şi-a lăudat jucătorii, după eşecul cu 2-1 de la Gaziantep, dar a anunţat că doreşte noi transferuri. Antrenorul român a spus că echipa sa, Kayserispor, a pierdut nemeritat şi a pus la îndoială acordarea penalty-ului care a decis scorul final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu: "Dacă nu ai noroc, nu eşti un bun antrenor"

"Prima repriză a fost dificilă. Gaziantep joacă mereu bine acasă. Au avut câteva mici ocazii. Şi noi am avut ocazii. Cred că am fost egali, putea fi 0-0 la final. În a doua repriză am schimbat sistemul, echipa a reacţionat foarte bine.

Am înscris o dată şi cred că rezultatul nu este cel care ar fi trebuit să fie. Pentru că, după 1-1, am avut atât de multe ocazii! Am nimerit bara, am avut 3-4 ocazii mari. Iar Gaziantep nu a avut nicio şansă în a doua repriză. 

Aşa e fotbalul, dacă nu marchezi, o să dea gol cealaltă echipă. Iar al doilea gol a fost… o decizie foarte grea. Nu poţi să ştii dacă a fost un penalty clar. 

Jucătorii au jucat bine, au meritat să câştige. Au luptat 90 de minute, nu poţi să ceri mai mult de la ei. Dar dacă nu ai noroc, nu eşti un bun antrenor, iar echipa nu e bună. 

Reclamă

Ne gândim la transferuri. Avem nevoie de câţiva jucători noi", a spus Dan Petrescu, imediat după finalul partidei.

Şefii lui Petrescu au plătit 2,5 milioane de euro pentru a scăpa de interdicţia la transferuri şi au adus primul jucător, pe atacantul croat Anton Maglica. Kayserispor luptă să se salveze, dar are planuri mari sezonul viitor.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și