Închide meniul

Ianis Hagi, tot mai aproape de titlu! Rivalii de la Celtic, loviţi din plin de coronavirus. 14 jucători în izolare! Avertismentul prim-ministrului

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 ianuarie 2021, 13:00

Reclamă
Ianis Hagi, tot mai aproape de titlu! Rivalii de la Celtic, loviţi din plin de coronavirus. 14 jucători în izolare! Avertismentul prim-ministrului

Profimediaimages

Ianis Hagi a impresionat în meciul cu Celtic

Fundaşul Jullien Christopher a fost testat pozitiv cu Covid-19 cu scurt timp înaintea confruntării cu Hibernian. Nu este singurul jucător care va fi obligat să intre în izolare. Alţi 13 coechipieri sunt consideraţi contacţi direcţi şi vor fi carantinaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celtic Glasgow are probleme uriaşe din cauza pandemiei de Covid-19

La disputa din această seară va lipsi şi antrenorul Neil Lennon. Nici doi dintre secunzii săi nu vor putea sta pe bancă, anunţă The Herald. Scandalul capătă proporţii, mai ales că sunt suspiciuni că Christopher s-a infectat în cantonamentul din Dubai. Au apărut mai multe poze în care jucătorii nu au respectat distanţarea socială, spre nemulţumirea autorităţilor din Scoţia.

"Acest episod ar trebui să sublinieze cât de gravă este situaţia în care ne aflăm acum. Ştiu că fanii altor cluburi sunt de părere că favoriţii lor nu ar trebui să sufere din cauza acţiunilor echipelor rivale. Sunt de acord cu asta. 

Desigur, după o astfel de situaţie, este esenţială revizuirea regulilor, inclusiv cea care priveşte regulile de călătorie. Asta vom şi face. Sper totuşi ca toţi cei de la Celtic să reflecte serios la ceea ce s-a întâmplat", a declarat prim-ministrul Scoţiei, Nicola Sturgeon, potrivit sursei citate.

Celtic a început anul cu un eşec în Old Firm. Rangers a câştigat cu 1-0 derby-ul în care Ianis Hagi a fost printre remarcaţi. Verzii au rămas la 22 de puncte în spatele liderului, dar au disputat cu patru meciuri mai puţin.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și