Închide meniul

Adrian Cristea, probleme cu legea pe aeroport! ”Aveau armele îndreptate spre el”. ”Prințul”, aproape să fie arestat. ”Ești foarte prost”

Gal Dorin Publicat: 9 ianuarie 2021, 19:33

Reclamă
Adrian Cristea, probleme cu legea pe aeroport! ”Aveau armele îndreptate spre el”. ”Prințul”, aproape să fie arestat. ”Ești foarte prost”

Instagram

Bianca Drăguşanu, fosta iubită a lui Adrian Cristea

Adrian Cristea a fost la un pas să fie arestat în ianuarie 2011 atunci când se afla pe aeroport în Turcia cu lotul ”șepcilor roșii”, mergând în cantonament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se pare că totul s-a întâmplat din cauza fetiței ”Prințului” care, din plictiseală, îi desenase acestuia pe pașaport, lucru evident interzis. 

Polițiștii de frontieră au scos armele la Adrian Cristea

Polițiștii de frontieră turci nu au fost însă foarte amuzați de situație și au scos armele către Adrian Cristea. Acesta a rămas însă relaxat și a încercat să îi lămurească în limba engleză, lucru greu de făcut.

”Erau trei cu armele îndreptate spre el, de parcă era criminal. «Ce-ai făcut, mă, de te-au luat aştia?!», s-au impacientat oficialii clubului, dar Adrian dădea nedumerit din umeri. Când colo, unul dintre poliţişti, cu o faţă fioroasă, i-a arătat delegatului paşaportul lui Cristea. Al nostru se uită la document şi pufneşte în râs. Nici nu se vedea faţa fotbalistului, era mânjit tot cu marker negru

Reclamă

A povestit atunci Adrian: «Păi da, fiindcă plângea fiică-mea de se cutremurau geamurile, i-am dat paşaportul să se joace cu el. Nu mai ştiam ce să fac ca s-o liniştesc. Ea s-a cuminţit, dar abia apoi am observat că a desenat pe paşaport. Mi-a făcut «ochelari negri», în jurul ochilor, şi urechi mari. Ce să mai fac acum?!”, ar fi exclamat Cristea conform gsp.ro

Polițiștii de frontieră l-au batjocorit pe Adrian Cristea: ”You're very stupid”

”Se uita ăla la paşaport, apoi la Cristea, apoi iar la document, apoi iar la Cristea. Un altul îi explica povestea în limba lor. L-a studiat şeful pe toate părţile, după care se uită uşor nedumerit la Adrian şi-i zice: «Hmm, you’re stupid! Very stupid!». 

După vreun sfert de oră l-au eliberat pe Cristea, care n-avea nici o teamă. Omul ăsta o să trăiască 100 de ani, că n-are nici un stres. L-au pus la revenirea în ţară să-şi facă alt paşaport, ăla nu se mai putea folosi”, a fost finalul fericit al poveștii, relatat de un apropiat al lui Adrian Cristea.

Reclamă 4 / 0/3
  • Helmut Duckadam este invitatul lui Cătălin Oprişan la emisiunea AS.ro LIVE, luni dimineaţă, de la 10:30. Emisiunea poate fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și