Închide meniul

Caz șocant după Santos – Boca Juniors! Portarul brazilienilor ar fi jucat infectat cu COVID-19. Jucătorii au refuzat să intre în vestiar la pauză

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 20:11

Reclamă
Caz șocant după Santos – Boca Juniors! Portarul brazilienilor ar fi jucat infectat cu COVID-19. Jucătorii au refuzat să intre în vestiar la pauză

profimediaimages

Scandal uriaș după duelul dintre Santos și Boca Juniors

Portarul celor de la Santos ar fi aflat înaintea partidei că este pozitiv, împreună cu el știind și ceilalți colegi ai săi. Se pare că acesta este motivul pentru care jucătorii au refuzat să meargă la cabine la pauza meciului și au fost fotografiați așteptând pe jos lângă banca tehnică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe teren, partida din prima manșă a semifinalei Cupei Libertadores s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Scandal uriaș în Brazilia după Boca Juniors – Santos

Conform celor de la TNT Sports citați de spaniolii de la Marca, portarul John rămâne în Buenos Aires și așteaptă un zbor care sî îl ducă în Brazilia. 

Cei de la Boca Juniors au anunțat că sunt de părere că Santos a ascuns în mod intenționat informația și l-au lăsat pe John să joace deși știau că a fost testat pozitiv.

Rămâne de văzut cum vor reacționa oficialii din Confederația Sud Americană de Fotbal (CONMEBOL) la aceste vești și la plângerea din partea echipei din Argentina. 

Reclamă

Între timp, fundașul Wagner Leonardo de la Santos a fost și el testat pozitiv, dar a rămas pe banca de rezerve în timpul meciului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și