Închide meniul

De-asta stă James Rodriguez acasă! Shannon de Lima, iubita starului lui Everton, a încins Internetul de ziua ei

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 8 ianuarie 2021, 13:30

De-asta stă James Rodriguez acasă! Shannon de Lima, iubita starului lui Everton, a încins Internetul de ziua ei

profimediaimages

James Rodriguez și Shannon de Lima sunt împreună de trei ani

James Rodriguez și De Lima sunt împreună de aproape trei ani și chiar au și un copil, Samuel, printr-o sarcină surogat în 2019. Shannon, cu 2.4 milioane de urmăritori pe Instagram, îi ține pe aceștia la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima sa postare a reușit să strângă aproape 150.000 de like-uri și este titrată simplu: ”La multi ani mie!”

James Rodriguez este împreună cu Shannon de Lima încă din perioada când juca la Bayern

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ✨Shannon De Lima✨ (@shadelima)

Fanii s-au înghesuit cu comentariile și mulți au fost invidioși pe James Rodriguez. Cei doi au început să formeze un cuplu din perioada în care starul columbian juca împrumutat la Bayern Munchen.

Reclamă

Rodriguez s-a întors la Real Madrid pentru sezonul 2019/2020, dar accidentările l-au lăsat să joace în doar 14 partide. Fotbalistul de 29 de ani a făcut o mutare pe Merseyside vara trecută, iar tricoul lui Everton îi vine cum nu se poate mai bine.

El a avut un debut fulminant de sezon, cu șase contribuții la gol în primele șase meciuri, dar a fost tras înapoi de accidentări în ultima perioadă.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și