Închide meniul

Scandal la Barcelona! Lionel Messi și Ter Stegen, ”la cuțite” în vestiar. Cum a răbufnit goalkeeperul german

Gal Dorin Publicat: 2 ianuarie 2021, 10:30

Reclamă
Scandal la Barcelona! Lionel Messi și Ter Stegen, ”la cuțite” în vestiar. Cum a răbufnit goalkeeperul german

profimediaimages

Lionel Messi și Marc-Andre ter Stegen, scandal în vestiarul Barcelonei

Se pare că Lionel Messi și Ter Stegen și-ar fi distrus complet relația după alegerile făcute de superstarul argentinian în cadrul premiilor FIFA The Best. Messi a ales atunci să votee pentru Keylor Navas, Manuel Neuer și Jan Oblak drept cei mai buni portari, excluzându-și complet colegul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, se pare că nu doar Ter Stegen ar fi fost șocat ci și întreg vestiarul Barcelonei deoarece, în trecut, Leo a votat întotdeauna pentru colegii săi. 

Lionel Messi nu l-ar votat pe Marc-Andre ter Stegen la premiile FIFA

Conform celor de la Sportslens care citează Diaro Gol, se pare că goalkeeper-ul a fost atât de supărat încât a început să se răzgândească în privința rămânerii la Barcelona, în ciuda faptului că doar ce a semnat prelungirea.

Fostul portar al celor de la Borussia Monchengladbach chiar și-a oprit producția propriul film autobiografic, vrând să aștepte până sezonul următor, când se așteaptă ca Lionel Messi să nu mai fie la Barca.

Între timp, Messi a ”detonat” o altă bombă în timpul unui interviu cu publicația La Sexta, acolo unde a lămurit motivele pentru care a vrut să plece în vară și cum ieșirea sa a fost blocată de Josep Maria Bartomeu, fostul președinte.

Reclamă

Chiar dacă încă nu există oferte oficiale, este aproape sigur că starul argentinian nu va mai juca pentru gruparea blaugrana din sezonul următor, iar zvonurile referitoare la mutări la diverse echipe continuă să persiste.

Pe plan intern, vestiarul este destrămat, iar echipa continuă să nu joace foarte bine. Egalul cu Eibar l-a făcut pe Lionel Messi să părăsească tribunele, cu privirea lăsată în jos și o expresie de nemulțumire pe față.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și