Închide meniul

Nicolo Zaniolo a ieşit din nou în decor. Iubitul Mădălinei Ghenea a avut o petrecere de pomină. Cum a fost surprins

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2021, 9:10

Reclamă
Nicolo Zaniolo a ieşit din nou în decor. Iubitul Mădălinei Ghenea a avut o petrecere de pomină. Cum a fost surprins

Profimediaimages

Nicolo Zaniolo a fost accidentat şi nu a mai jucat din luna septembrie

Zaniolo a ajuns pe prima pagină a ziarelor şi după petrecerea de Revelion. Chiar dacă a ales să sărbătorească în familie, tânărul fotbalist a părut a depăşi limitele în momentul în care şi-a invitat mama la dans. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolo Zaniolo este într-o relaţie cu Mădălina Ghencea

Mijlocaşul care a încă nu a bifat vreun minut în acest sezon din Serie A a stârnit noi controverse. A rămas la bustul gol în momentul în care a dansat cu Francesca Costa. Pozele făcute publice chiar de mama lui Zaniolo au stârnit indignare.

"Sunt mereu alături de tine… La mulţi ani, iubirea mea", a transmis Francesca pe contul ei de Instagram, anunţă Corriere dello Sport. Mădălina Ghenea nu a fost văzută la petrecere.

"Am visat să întemeiem o familie, nu neg, dar apoi lucrurile au decurs diferit. Când mi-a comunicat că e însărcinată, am fost foarte sincer și am subliniat că nu mă simțeam pregătit pentru un astfel de angajament, mai ales pentru că nu ne mai înțelegeam, dar ea a decis să continue. Este o decizie pe care o respect.

Reclamă

Chiar dacă nu mai suntem împreună, îmi voi asuma toată responsabilitatea ca tată. Acestea fiind spuse, sper că toate zvonurile despre viața mea privată se vor sfârși și vom începe din nou să vorbim despre mine numai ca fotbalist", a fost anunţul făcut de Zaniolo la final de 2020.

Cine este mama iubitului Mădălinei Ghenea

Francesca Costa are 42 de ani și 383.000 de urmăritori pe pagina sa de Instagram. Îi place să își pună în valoare calitățile fizice, lucru pe care Nicolo Zaniolo l-a remarcat cu destulă neplăcere.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicoló Zaniolo (@nicolozaniolo)

Reclamă 4 / 0/3

Mai mult, starul Romei chiar i-a comentat acum ceva vreme mamei sale la o postare cu următorul mesaj: ”Oprește-te mama! De ce faci așa cu gura? Ai 40 de ani!”, a scris Zaniolo la scurt timp după ce a semnat cu gruparea de pe Olimpico.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și