Închide meniul

Ziua de care s-au temut toți fanii Barcelonei și ai lui Real Madrid! Messi și Sergio Ramos pot semna cu orice club. Nu sunt singurii

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 7:46

Ziua de care s-au temut toți fanii Barcelonei și ai lui Real Madrid! Messi și Sergio Ramos pot semna cu orice club. Nu sunt singurii

Profimediaimages

Lionel Messi și Sergio Ramos pot pleca de la echipele la care au scris istorie

Căpitanii celor mai titrate echipe din Spania vor deveni jucători "liberi" pe 30 iunie 2021. Argentinianul care a scris istorie pe Camp Nou și-a grăbit plecarea în vară și a fost aproape de a ajunge la Manchester City. A fost blocat de clauza de reziliere de 700 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi și Sergio Ramos, în ultimele 6 luni de contract

Sunt emoții mari și la Real Madrid, acolo unde conducătorii clubului nu l-au convins încă pe Sergio Ramos să rămână. Fundașul de legendă, care joacă în tricoul "blanco" din 2005, a negociat dur. Starul de 34 de ani a ajutat-o pe Real Madrid să câștige 5 titluri în La Liga și a ridicat de patru ori, deasupra capului, trofeul UEFA Champions League.

"Se încheie un an dificil, diferit și greu. Un an care ne-a arătat că cel mai important lucru este să avem grijă de noi. Vă doresc tot binele pentru acest 2021. La mulți ani de la familia noastră la a ta", a postat căpitanul Realului în noaptea de Revelion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sergio Ramos (@sergioramos)

Conform Mundo Deportivo, în ultimele șase luni de contract au intrat și alți doi jucători importanți ai madrilenilor. Este vorba de Luka Modric și Lucas Vazquez. 

Reclamă

Sunt zeci de fotbaliști de top care pot semna cu o altă echipă începând de astăzi. David Alaba (Bayern), Memphis Depay (Olympique Lyon), Juan Bernat (PSG), Draxler (PSG), Angel Di Maria (PSG), Zlatan Ibrahimovic (AC Milan), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Sergio Aguero (Manchester City), Wijnaldum (Liverpool), Liganrd (Manchester United) sunt doar unii dintre ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” Vezi toate știrile
Citește și