Închide meniul

"Acesta ar putea fi secretul". Mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo din noaptea de Revelion. Cum a petrecut starul lui Juventus

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 ianuarie 2021, 7:02

"Acesta ar putea fi secretul". Mesajul emoționant al lui Cristiano Ronaldo din noaptea de Revelion. Cum a petrecut starul lui Juventus

Facebook Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo a petrecut alături de familie de Revelion

Spre deosebire de anii trecuți, când a luat parte la petreceri de lux, starul portughez a rămas de această dată acasă și a sărbătorit Revelionul alături de iubita lui, Georgina Rodriguez, dar și de cei patru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo: "Împreună putem face diferența în 2021"

"2020 nu a fost un an ușor, nu este niciun dubiu în privința asta. Nimeni nu poate rămâne indiferent la suferința provocată de Covid-19 la nivel mondial. Totuși, acum este timpul să ne revenim și să arătăm că, împreună, putem face diferența. 

Nu contează cât de tare te lovești, ceea ce ne definește pe noi este modul în care ne ridicăm și cât de repede suntem pregătiți să înfruntăm noi obstacole.

Așadar, să transformăm 2021 într-un punct de cotitură, într-un nou început. Asta deoarece toți dintre noi – și mă refer chiar la toți – putem deveni versiuni mai bune ale noastre. Și dacă vom face asta împreună, atunci acesta ar putea fi secretul pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. La mulți ani! Și fie ca 2021 să fie un an de care mereu să ne amintim pentru cele mai bune motive", a postat Cristiano Ronaldo pe conturile de socializare.

Reclamă

În luna octombrie, Cristiano s-a infectat cu Covid-19 și a stat 19 zile în izolare. Cu toate că a împlinit 35 de ani, Ronaldo a revenit pe teren mai puternic și a marcat pe bandă rulantă pentru Juventus. A încheiat 2020 pe primul loc în topul golgheterilor din Serie A, cu 12 reușite în 10 apariții.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și