Închide meniul

Competiție pentru Răzvan Marin! Radja Nainggolan s-a întors din nou la Cagliari. Ce număr va purta mijlocașul belgian

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 11:37

Competiție pentru Răzvan Marin! Radja Nainggolan s-a întors din nou la Cagliari. Ce număr va purta mijlocașul belgian

profimediaimages

Radja Nainggolan s-a întors la Cagliar

Mijlocașul a fost cedat de gruparea nerazzuri până la finalul anului după ce nu a prins prea multe minute în tricoul lui Inter.  În Sardinia, Nainggolan va lupta pentru postul de titular chiar cu internaționalul român Răzvan Marin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nainggolan, pentru a treia oară în tricoul lui Cagliari

Va fi a treia oară când Radja Nainggolan îmbracă tricoul formației Cagliari. El a fost cedat de Inter după ce a strâns doar 45 de minute de joc în acest sezon.

Aparițiile reduse au dus și la scăderea dramatică a cotei sale. De la 28 de milioane de euro, cât valora acum un an, Nainggolan este acum cotat la doar 6 milioane, potrivit site-ului transfermarkt.

Nainggolan va fi numărul 4 al formației lui Răzvan Marin

Prima aventură a belgianului în Sardinia începea în 2010, atunci când Cagliari le plătea celor de la Piacenza 1.3 milioane de euro în schimbul său.

Reclamă

După patru ani, formația ”rossoblu” îl ceda și ea către As Roma pentru suma de 15 milioane de euro. După încă patru ani, Nainggolan se alătura lui Inter pentru 38 de milioane de euro.

În sezonul 2019/2020, el a fost împrumutat tot de Cagliari, dintr-o nevoie personală de a fi în Sardinia în acea perioadă.

Nainggolan va purta tricoul cu numărul 4 la Cagliari.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE va reveni pe 8 ianuarie 2021 și va putea fi urmărită pe www.as.ro/live
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:35 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și