Închide meniul

Neymar nu se oprește! Brazilianul lui PSG, anchetat pentru că plănuiește o petrecere colosală cu 500 de invitați în plină pandemie

Gal Dorin Publicat: 31 decembrie 2020, 10:52

Reclamă
Neymar nu se oprește! Brazilianul lui PSG, anchetat pentru că plănuiește o petrecere colosală cu 500 de invitați în plină pandemie

profimediaimages

Neymar este anchetat în Brazilia după ce s-a aflat că plănuiește o petrecere uriașă

Anturajul brazilianului lui PSG neagă în mod complet acuzațiile, în timp ce Neymar însuși rămâne misterios de tăcut. Totuși, pentru a spori parcă misterul, el a postat o fotografie în care apare pe un iaht, în apropiere de coasta Santa Catarina, adică în sudul Braziliei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neymar, anchetat de autorități după plângerile venite cu ajutorul presei

Autoritățile din Rio de Janeiro au anunțat astfel că au deschis o anchetă după ce au primit mai multe plângeri care și-au bazat acuzațiile pe informațiile venite din presă.

Astfel, procurorii au cerut atât fotbalistului cât și celor care administrează domeniul pe care se află vila să ofere detalii clare și ample referitoare la dimensiunea petrecerii, numărul de invitați și măsurile sanitare care vor fi luate.

Mai mult, un apropiat al lui ”Ney” a declarat că încă nu știe dacă fotbalistul va sărbători noul an în luxoasa sa vilă sau va rămâne în Santa Catarina până la acel moment.

Autoritățile din Brazilia nu au ce să îi facă lui Neymar

Săptămâna trecută, publicația braziliană O Globo a relatat despre petrecerea uriașă pe care Neymar intenționează să o organizeze, dar autoritățile au recunoscut că nu pot face mare lucru în legătură cu aceasta.

Reclamă

Motivul este că legea statului Rio de Janeiro nu interzice în acest moment petrecerile din reședințele private, lăsându-le la latitudinea cetățenilor.

Petrecerea ar urma să găzduiască 500 de persoane și să dureze 5 zile, iar singura regulă ar fi ca telefoanele să nu fie folosite, pentru ca imaginile să nu ajungă pe rețelele de socializare.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români Vezi toate știrile
Citește și