Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic, pe urmele lui Cristiano Ronaldo! Suedezul, invitat de onoare la San Remo. Cum va fi afectată AC Milan

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 13:29

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic, pe urmele lui Cristiano Ronaldo! Suedezul, invitat de onoare la San Remo. Cum va fi afectată AC Milan

profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic va fi invitat permanent la San Remo

Ibrahimovic va fi prezent timp de cinci zile pe scena de la San Remo. Organizatorii au făcut anunţul prin intermediul prezentatorului, Amadeus, care este şi unul dintre directorii evenimentului, care va avea loc între 2 şi 6 martie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, invitat permanent la San Remo: "Nu va rata nicio partidă"

"Pot să anunţ prezenţa lui Zlatan Ibrahimovici la toate cele cinci seri ale Festivalului Sanremo, fără ca acesta să piardă vreo partidă cu AC Milan. O altă lovitură marca Sanremo“, a anunţat Amadeus.

În perioada Festivalului, AC Milan are un singur meci. O va întâlni pe Udinese, pe 3 martie, pe propriul teren, de la ora 16:00.

La începutul acestui an, Cristiano Ronaldo şi iubita sa au fost invitaţi de onoare la San Remo. Starul Juventus a fost prezent însă o singură zi. 

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic va rata duelul cu Cristiano Ronaldo

Ibrahimovic va reveni, mâine, la antrenamentele lui AC Milan. Suedezul a fost absentat din 22 noiembrie, când a părăsit terenul accidentat, în timpul meciului cu Napoli.

Milan le va întâlni pe Benevento, pe 3 ianuarie, şi pe Juventus, pe 6 ianuarie. Suedezul va rata duelul cu Ronaldo. Antrenorul lui Milan, Stefano Piolo, a decis ca Zlatan să nu joace în aceste partidei, scrie siteul 90 Min, care citează Gazzetta dello Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Ibrahimovic va reveni în Italia, după ce a cheltuit 3 milioane de euro pentru a deveni proprietarul unei teren forestier din Suedia, de 1.000 de hectare, unde va putea vâna şi pescui.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:17 Veste uriaşă pentru Simona Halep! Anunţul primit cu două luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris 20:00 VIDEOSUA – Slovacia 4-5 şi Norvegia – Finlanda 1-4 au fost în AntenaPLAY! Elveţia – Cehia şi Germania – Suedia încep la 21:20 19:50 LIVE TEXTFarul – Universitatea Craiova 0-0. Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 19:34 „Mă retrag într-o peşteră” Delegarea lui Istvan Kovacs la finala Europa League, făcută praf: „Clubul de comedie” 19:30 FotoSoţia lui Michael Schumacher vinde tot pentru a face rost de bani! Decizie radicală luată de Corinna, la 10 ani după accident 19:21 Iga Swiatek s-a calificat în sferturile de finală la Roma. Naomi Osaka, OUT 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani Vezi toate știrile
Citește și