Închide meniul

Fiica lui Maradona, atac fără precedent! Ce le-a transmis celor care i-au acuzat tatăl şi cum a dat vina pe medici

Antena Sport Publicat: 23 decembrie 2020, 10:26

Reclamă
Fiica lui Maradona, atac fără precedent! Ce le-a transmis celor care i-au acuzat tatăl şi cum a dat vina pe medici

profimediaimages

Giannina Maradona, aflată în stânga tatălui, atac dur la contestatarii lui Diego Maradona

Una dintre fiicele lui Maradona, Giannina, a lansat un atac dur la adresa celor care au susţinut că tatăl ei consuma alcool şi droguri, deşi fusese operat pe creier şi avea probleme cardiace.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acuzaţiile făcute de fiica lui Diego Maradona

"Toți fiii de c… așteaptă ca autopsia tatălui meu să arate că a consumat droguri, marijuana sau alcool. Avea vocea robotică. Nu era vocea lui. Se întampla ceva și eu eram aia nebună”, a scris Giannina pe Twitter, citată de Corriere dello Sport.

Medicii care l-au îngrijit pe Maradona riscă să aibă probleme uriaşe. Diego Maradona nu a primit tratament pentru problemele sale cardiace. În schimb, i s-au administrat substanţe psihotrope, pentru a-i combate stările de depresive.

Substanţe psihotrope, descoperite la autopsia lui Diego Maradona

"Unele dintre medicamentele psihotrope găsite sunt 'aritmogene', adică produc aritmie, lucru pe care experții și procurorii trebuie să îl analizeze pentru a vedea dacă acestea sunt potrivite pentru un pacient cu boli cronice de inimă", a scris La Nacion.

Reclamă

Substanţele descoperite în corpul lui Maradona sunt folosite în mod normal ca tratament împotriva depresiei severe şi a stărilor de anxietate, dar şi pentru persoanele care suferă de anumite dependenţe.

"Lui Maradona i s-au administrat medicamente psihotrope, dar nu a primit medicamente pentru boala sa de inimă", au mai scris jurnaliştii din Argentina.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și