Închide meniul

VIDEO | Un star din Premier League a fost pedepsit drastic. A primit o amendă uriaşă şi are nouă luni permisul suspendat

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2020, 13:30

Reclamă
VIDEO | Un star din Premier League a fost pedepsit drastic. A primit o amendă uriaşă şi are nouă luni permisul suspendat

Profimediaimages

Jack Grealish s-a declarat vinovat în faţa judecătorului

Mijlocaşul a pledat vinovat în faţa judecătorului de la Tribunalul din Birmingham şi va avea permisul suspendat în următoarele nouă luni. Mai mult decât atât, este nevoit să plătească şi o amendă uriaşă, de 83.000 de lire sterline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jack Grealish, cea mai mare amendă din Marea Britanie pentru abateri în trafic

Incidentele datează din luna martie, când Grealish nu a respectat restricţiile autorităţilor din Marea Britanie. S-a dus la o petrecere la numai 24 de ore după ce i-a îndemnat pe fani să rămână în izolare. "Staţi acasă şi protejaţi medicii. Salvaţi vieţi!", a transmis jucătorul înainte să facă haos cu bolidul său de 80.000 de lire sterline. 

Jack Grealish a lovit două maşini parcate, după care s-a oprit într-un zid. Conform Daily Mail, a fost abordat de un agent de securitate, iar acesta a dezvăluit că starul din Premier League mirosea a alcool. Poliţiştii tocmai au făcut publică filmarea cu accidentele în care a fost implicat Grealish.

În luna octombrie, vedeta lui Aston Villa a comis-o din nou. A fost surprins conducând cu 157 km/h în timp ce se ducea la antrenament. Grealish a recunoscut că a depăşit limita legală şi a plecat vinovat. 

Reclamă

Jack are la dispoziţie 7 zile pentru a achita cea mai mare amendă acordată în Marea Britanie pentru condus neglijent. Nu va avea probleme să facă rost de 83.000 de lire sterline, din moment ce salariul său săptămânal este de 55.000 de lire sterline.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și