Închide meniul

Barcelona – Levante 1-0 | Lionel Messi, "rege" pe Camp Nou. L-a egalat pe Pele! Cifre uluitoare pentru argentinian

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 decembrie 2020, 21:14

Reclamă
Barcelona – Levante 1-0 | Lionel Messi, "rege" pe Camp Nou. L-a egalat pe Pele! Cifre uluitoare pentru argentinian

Profimediaimages

Lionel Messi a marcat din nou pentru Barcelona

Starul argentinan a fost implicat în cele mai importante faze ale partidei şi a înscris golul victoriei. Lionel Messi a marcat singurul gol cu un şut la colţul lung, din marginea careului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, 600 de goluri pentru Barcelona

Messi a atins astfel o bornă uluitoare. La 33 de ani, a egalat recordul lui Pele de 642 de goluri înscrise pentru un singur club.

A ajuns şi la 600 de goluri înscrise în tricoul Barcelonei, cu numărul 10 pe spate.

Reclamă

Lionel Messi a reuşit o evoluţie stelară cu Levante. A contribuit la 15 ocazii finalizate cu şut de Barcelona (12 şuturi, 3 pase). Este primul jucător din La Liga care reuşeşte aşa ceva în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și