Închide meniul

”Super Neymar!” Fotbalistul lui PSG și-a făcut tatuaj cu Son Goku! Cine l-a dat de gol pe brazilian

Gal Dorin Publicat: 13 decembrie 2020, 11:59

Reclamă
”Super Neymar!” Fotbalistul lui PSG și-a făcut tatuaj cu Son Goku! Cine l-a dat de gol pe brazilian

profimediaimages

Neymar și-a făcut tatuaj cu Son Goku, din seria ”Dragon Ball”

Supărat după ce a fost lăsat în afara listei FIFA pentru cel mai bun jucător al anului, brazilianul a ales să își imprime pe spate imaginea cunoscutului personaj al desenelor care au apărut în anii 2000, dar continuă să aibă milioane de fani și astăzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile cu atacantul lui PSG în salonul de tatuaj au fost publicate chiar de către artistul care a executat opera de artă, gata de a-l transforma pe Neymar în Super Neymar! 

Un fapt amuzant este că unul dintre prietenii lui Neymar, Gilmar Araujo, are și el un tatuaj din cunoscuta serie japoneză, dar el a optat pentru rivalul lui Goku, Vegeta!

Brazilianul nu este singurul fotbalist care este un fan împătimit al lui Goku. Joan Roman, fost jucător la echipele secunde de la Barcelona și Manchester City, a mers un pas mai departe și a cerut ca oamenii să înceapă să îi spună ”Goku Roman”.

Reclamă

Neymar, mesaje ironice după ce nu a fost selectat printre finaliștii FIFA

FIFA a anunțat finaliștii pentru cei mai buni fotbaliști și antrenori ai anului 2020, iar Neymar nu a fost selectat. Cei trei finaliști sunt Robert Lewandowski de la Bayern, Lionel Messi de la Barcelona și Cristiano Ronaldo de la Juventus.

Imediat după ce numele au fost făcute cunoscute, ”Ney” a venit cu o serie de mesaje criptice precu, ”de acum mă apuc de baschet” și ”Acum sunt gamer”.

Reclamă 4 / 0/3

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și