Închide meniul

News Alert | Caz ireal în Italia! Casa lui Paolo Rossi, jefuită în timpul înmormântării fostului mare fotbalist

Gal Dorin Publicat: 13 decembrie 2020, 5:26

Reclamă
News Alert | Caz ireal în Italia! Casa lui Paolo Rossi, jefuită în timpul înmormântării fostului mare fotbalist

profimediaimages

Casa lui Paolo Rossi a fost jefuită în timpul înmormântării sale

Înmormântarea s-a desfășurat în orașul Vicenza din nord-estul Italiei, pentru a cărui echipă Rossi a fost un golgheter remarcabil la începutul anilor '70. Conform agenției de știri Ansa, citată de englezii de la BBC, soția lui Rossi, Federica, s-a întors la casa lor din Toscana pentru a o găsi jefuită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Printre obiectele furate se numără un ceas care i-a aparținut legendei fotbalului italian precum și banii pe care cuplul îi avea în casă. Aceeași sursă raportează că investigația poliției este în desfășurare.

Moartea lui Paolo Rossi a îndurerat Italia

Decesul lui Paolo Rossi a îndoliat o națiune întreagă, el fiind considerat unul dintre ce mai buni atacanți din istoria țării și fiind, împreună cu Roberto Baggio și Christian ”Bobo” Vieri, cel mai bun marcator al Italiei la Cupa Mondială.

A marcat 20 de goluri în 48 de apariții pentru Squadra Azzura, inclusiv 6 în legendarul turneu din 1982, când Italia a fost încoronată Campioana Mondială.

Reclamă

La nivel de club, Paolo Rossi a fost un atacant la fel de important pentru Vicenz și Juventus, cu care a câștigat două titluri în Serie A.

Toate jocurile de sâmbătă din Italia au început cu un moment de reculegere în memoria lui Rossi, cu mesajele ”Eroii nu mor niciodata” și ”Ciao Paolo”.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și