Închide meniul

Primele reacţii ale lui Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan. "Ne pare rău, vă rog să înţelegeţi situaţia!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 decembrie 2020, 7:11

Primele reacţii ale lui Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan. "Ne pare rău, vă rog să înţelegeţi situaţia!"

Abaca Press / Niviere David/ABACAPRESS.COM via Hepta

Sebastian Colţescu şi Ovidiu Haţegan, implicaţi într-un scandal cu tentă rasistă

"A fost acel negru, vezi cine este. Nu este posibil să se comporte aşa", i-ar fi spus Colţescu lui Haţegan, arătând spre Pierre Webo. "Centralul" a fost contactat de jurnaliştii francezi, dar a ţinut doar să anunţe că îi pare rău pentru incidentele de pe Parc des Princes.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Haţegan: "Vă rog să ne respectaţi tăcerea"

"Nu putem face nicio declarație, trebuie să discutăm mai întâi la UEFA. În mod normal, v-aș fi răspuns cu mare plăcere, dar nu în această seară. Sigur, ne pare rău, dar vă rog să ne respectați tăcerea și să înțelegeți situația", a declarat Ovidiu Haţegan pentru Europe1.

Şi Sebastian Colţescu ar fi avut o reacţie, pe reţelele sociale. Şi-a cerut scuze şi a ţinut să transmită că nu a făcut un comentariu cu tentă rasistă.

"Îmi cer scuze pentru această neînțelegere. Nu am avut intenția de a fi rasist. Într-un astfel de context, oamenii nu se pot exprima corect și pot fi înțeleși greșit. Îmi prezint scuzele în numele UEFA Champions League. Sper că mă veți înțelege", este mesajul transmis pe contul de Twitter.

Reclamă

Adrian Porumboiu: "Vor urma sancţiuni, dar nu împotriva echipelor"

"Pentru Hațegan, având un parcurs excelent, nu cade bine. Nu e vinovat cu nimic. Toleranță zero când vine vorba de rasism. Jocul nu avea niciun fel de legătură. E un gest care nu îi trebuia lui sub nicio formă. Nu are nicio culpă.

Acum sunt atâtea microfoane, se ia și ce se discută în căști. Traducerile nu mai sunt greu de făcut. Nu trebuie să știi vreo limbă străină ca să înțelegi.

'Negru' în orice limbă din lume e 'negru', e foarte ușor de intuit. Nu pot să îmi dau seama ce a fost în capul lui. Nu mai spun nimic de Colțescu, am zis atâtea de-a lungul timpului. Unde s-o fi crezut el că arbitrează. E un fapt inedit.

Reclamă 4 / 0/3

Nu știu ce soluții sunt. E păcat pentru Hațegan și pentru nivelul lui. Un gest neplăcut. Îi dai peste mână lui Hațegan… Aici nu te poți juca, nu poți ignora rasismul. Toate reclamele la FIFA, la UEFA, sunt clare”, a declarat Adrian Porumboiu pentru Prosport.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și