Închide meniul

Orice român care prezicea succesul partidului AUR, la alegerile parlamentare, se putea îmbogăţi. Ce nebunie a reuşit George Simion

Antena Sport Publicat: 7 decembrie 2020, 15:51

Reclamă
Orice român care prezicea succesul partidului AUR, la alegerile parlamentare, se putea îmbogăţi. Ce nebunie a reuşit George Simion

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

George Simion a dat lovitura la alegerile parlamentare

Nici măcar bookmakerii nu s-au gândit la astfel de rezultate la scrutinul din 6 decembrie. Acest lucru este dovedit de cotele oferite în ultimele luni, care ar fi putut ruina casele de pariuri. Puţini au fost cei care s-au încumetat să mizeze sume importante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce cote a avut partidul AUR la alegerile parlamentare

AUR a avut o cotă uriaşă pentru câştigarea alegerilor din România. Aceasta a oscilat între 800 şi 1500, cea mai mare oferită de fiecare casă de pariuri în parte. Totuşi, au fost şi variante prin care se putea obţine un profit incredibil.

De exemplu, cine miza pe faptul că Alianţa pentru Unirea Românilor obţinea peste 2.8 procente la alegeri, beneficia de o cota 1.60. În schimb, orice parior care era convins că AUR va obţine cel puţin 3.8% îşi putea dubla banii (cota 2.1). Aceste variante erau disponibile atât pentru Camera Deputaţilor, cât şi pentru Senat.

Din moment ce partidul condus de George Simion a obţinut peste 8 procente, este clar că toate casele de pariuri au riscat să sufere pierderi uriaşe. 

George Simion, preşedintele AUR, vrea să schimbe Legea 4

Simion este şi liderul grupului ultras "Uniţi sub Tricolor" şi a fost încă de la început împotriva Legii 4, una propusă de Dumitru Dragomir, în 2008.

Reclamă

"Legea 4 a fost impusă de Jandarmerie prin intermediul lui Mitică și a fost adoptată în totală necunoștință de cauză de Parlament. Cu totul altfel ar fi stat lucrurile dacă am fi fost reprezentați, dacă ne-am fi folosit toate pârghiile de presiune, dacă am fi acționat uniți", a spus, în trecut, George Simion.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și