Închide meniul

Ghinion teribil pentru Barcelona după rușinea de la Cadiz! Dembele s-a ”rupt” și ratează duelul cu Juventus din Champions League

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 16:32

Ghinion teribil pentru Barcelona după rușinea de la Cadiz! Dembele s-a ”rupt” și ratează duelul cu Juventus din Champions League

profimediaimages

Dembele s-a accidentat și va rata partida dintre Barcelona și Juventus din Champions League

Atacantul francez, care a contribuit cu trei goluri și două pase decisive în cele patru meciuri europene jucate până acum și un singur gol în opt partide în La Liga, s-a accidentat din nou deoarece a suferit o întindere la tendon. El a intrat de pe banca de rezerve în partida cu Cadiz, pierdută de catalani cu 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este prima accidentare musculară suferită de jucătorul Barcelonei în acest sezon, chiar dacă Dembele a acumulat deja câteva de la momentrul transferului său de la Borussia Dortmung. În patru sezoane pe Camp Nou, francezul a fost lovit de nouă ori și a petrecut mai mult timp cu medicii decât cu colegii săi.

Dembele va rata confruntarea Barcelonei cu Juventus

Barcelona a confirmat că Dembele nu va putea fi folosit în meciul de Champions League împotriva lui Cristiano Ronaldo și Juventus, raportează englezii de la Daily Mail. Jucătorul se alătură unei liste de accidentați pe care se mai regăsesc Pique, Ansu Fati, Sergi Roberto și Umtiti.

Ronald Koeman ar fi declarat însă că Umtiti este foarte aproape de revenirea pe gazon, dezvăluie spaniolii de la Mundo Deportivo.

Barcelona are un start de sezon deficitar în La Liga și se află pe un dezamăgitor loc șapte. Pe de altă parte, catalanii și-au asigurat deja ieșirea din grupele Champions League după cinci victorii din cinci posibile și ar trebui să piardă meciul cu Juventus la cel puțin patru goluri diferență pentru a nu termina pe primul loc.

Reclamă

"Se întâmplă ceva cu Messi"

Barcelona este pe locul 7 şi a rămas deja la 12 puncte în urma liderului Atletico Madrid. Zona retrogradării este mult mai aproape, la doar 3 puncte distanţă. Mai ales meciurile din deplasare sunt o problemă: catalanii au luat un singur punct din ultimele 12 posibile. "Primim goluri pe care nu cred că le-ar fi primit alte echipe pe care le-am antrenat", s-a plâns Koeman.

"Se întâmplă ceva cu Messi", au scris spaniolii de la AS. După scandalul dinaintea sezonului, în care a cerut să fie lăsat să plece, Lionel Messi are doar 4 goluri în 10 meciuri de campionat şi nu a reuşit nicio pasă decisivă. Culmea, Messi fusese odihnit în meciul anterior celui cu Cadiz, în deplasarea de Champions League cu Ferencvaros.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și