Închide meniul

Lionel Messi, cele mai multe mingi pierdute în meciul cu Cadiz! Recordul negativ al starului care nu se mai regăsește la Barcelona

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 14:49

Reclamă
Lionel Messi, cele mai multe mingi pierdute în meciul cu Cadiz! Recordul negativ al starului care nu se mai regăsește la Barcelona

profimediaimages

Lionel Messi, record negativ în meciul împotriva lui Cadiz

Catalanii au pierdut cu 1-2 în fața celor de la Cadiz, iar Lionel Messi a avut un record negativ pentru acest sezon: cele mai multe mingi pierdute într-un singur meci. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul argentinian a pierdut balonul de 29 de ori, un număr care a devenit record după cele 27 de erori în meciul cu Alaves, 26 cu Real Madrid și 23 cu Atletico.

Nu este cel mai bun sezon pentru Messi din acest punct de vedere. În cele 13 partide jucate în La Liga și Champions League, în 9 dintre ele a fost fotbalistul de la Barcelona cu cele mai multe mingi pierdute, raportează spaniolii de la Mundo Deportivo.

Câte mingi a pierdut Lionel Messi în acest sezon
(În paranteză, jucătorul care a pierdut cele mai multe mingi în acel joc)

Barcelona, la trei puncte de retrogradare! Mesajul şefilor pentru Messi. Un rival i-a sărit în apărare argentinianului

FC Barcelona a fost învinsă pe terenul nou-promovatei din Primera Division, Cadiz, cu scorul de 2-1. Catalanii sunt la doar trei puncte de zona retrogradării.

Gruparea blaugrana are un început de sezon dezastruos. A pierdut deja de patru ori în zece etape. Singurul gol cu Cadiz a venit ajutorul unui adversar care şi-a trimis mingea în propria poartă.

Reclamă

”Se întâmplă ceva cu Messi", au scris spaniolii de la AS. După scandalul dinaintea sezonului, în care a cerut să fie lăsat să plece, Lionel Messi are doar 4 goluri în 10 meciuri de campionat şi nu a reuşit nicio pasă decisivă. Culmea, Messi fusese odihnit în meciul anterior celui cu Cadiz, în deplasarea de Champions League cu Ferencvaros.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și