Închide meniul

Bulgarii Academicii Clinceni îi fac cu ochiul lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB poate ajunge să liciteze cu Mihai Rotaru

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 decembrie 2020, 7:39

Bulgarii Academicii Clinceni îi fac cu ochiul lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB poate ajunge să liciteze cu Mihai Rotaru

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Doi jucători de la Clinceni, doriți la FCSB

Fundașul dreapta Georgi Pashov (30 de ani) și atacantul Tsvetelin Chunchukov (25 de ani) sunt doriți de liderul din Liga 1, anunță GSP. Cei doi bulgari nu pot fi luați gratis de Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB și Universitatea Craiova își doresc să-l transfere pe Tsvetelin Chunchukov

Vârful care a înscris un gol în opt apariții ar putea fi subiectul unei lupte la vârf. Și Universitatea Craiova și-a manifestat interesul să-l aducă pe Chunchukov. Totuși, Ilie Poenaru a transmis conducerii Academicii că nici nu vrea să audă că îl va pierde pe bulgarul care are o cotă de piață de 250.000 de euro.

FCSB are variante în atac. A înscris 31 de goluri în primele 11 etape, mai mult decât au, adunat, Universitatea Craiova și CFR Cluj. Toni Petrea se va putea baza din nou pe golgheterii Ligii 1, Dennis Man și Florin Tănase. 

Gigi Becali a rezolvat deja un transfer. Este vorba de fundașul Astrei, Risto Radunovic. Acesta va fi adus în schimbul a 400.000 de euro.

"Eu am o ambiţie să fac mai mult. FCSB e o echipă foarte bună, foarte valoroasă, care creşte zi de zi.

Reclamă

Îmi place că se vorbeşte despre mine. În momentul acesta, sunt concentrat la Astra. În această iarnă vedem ce o să fie", a declarat Radunovic în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și