Închide meniul

COVID-19 afectează meciurile de duminică din Liga 1! Viitorul – Hermannstadt, amânat. Ce se întâmplă cu Poli Iași – CFR Cluj.

Gal Dorin Publicat: 4 decembrie 2020, 12:36

Reclamă
COVID-19 afectează meciurile de duminică din Liga 1! Viitorul – Hermannstadt, amânat. Ce se întâmplă cu Poli Iași – CFR Cluj.

SportPictures / FLAVIU BUBOI / Sport Picture via Hepta

Meciul dintre Poli Iași și CFR Cluj a fost devansat cu două ore după ce partida Viitorul - Hermannstadt a fost amânată

FC Viitorul Constanța a anunțat că Liga a luat act de cererea de amânare a meciului direct depusă de sibienii de la Hermannstadt după numărul mare de cazuri de COVID-19 la echipă. Astfel, partida a fost amânată și se va juca la o dată ulterior stabilită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Viitorul – FC Hermannstadt, meci amânat până la o nouă decizie

“Meciul FC Viitorul – FC Hermannstadt, din etapa a 12-a, a fost amânat! În urma cazurilor de Covid-19 depistate la formaţia FC Hermannstadt, Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea acestei partidei pentru o dată ce va fi anunţată ulterior”, a fost anunțul făcut de formația constănțeană.

Prin urmare, acest lucru a afectat și celălalt meci al zilei, care trebuia să se desfășoare între Poli Iași și CFR Cluj.

Pentru că prima partidă nu se mai joacă, LPF a anunțat că cea de-a doua se va juca mai devreme, fluierul de start fiind programat pentru ora 18:30.

Va fi prima partidă din campionat jucată de clujeni fără Dan Petrescu pe bancă. Cele două formații s-au întâlnit în Cupă, acolo unde moldovenii au învins cu 1-0 și au dus la despărțirea ”Bursucului” de formația campioană. Noul antrenor al lui CFR Cluj este Edi Iordănescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 1-1. Joselu a egalat după o gafă uriaşă a lui Manuel Neuer 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și