Închide meniul

VIDEO | Romain Grosjean le-a mulțumit salvatorilor săi! Scene emoționante cu pilotul implicat în groaznicul accident de Formula 1

Gal Dorin Publicat: 4 decembrie 2020, 8:31

Reclamă
VIDEO | Romain Grosjean le-a mulțumit salvatorilor săi! Scene emoționante cu pilotul implicat în groaznicul accident de Formula 1

profimediaimages

Romain Grosjean s-a întors pentru a le mulțumi celor care l-au scos din mașina în flăcări

Grosjean a fost externat încă de miercuri și a revenit joi seară la circuitul Sakhir pentru a da mâna și a le mulțumi persoanelor care l-au ajutat să iasă din mașina sa aflată în flăcări imediat după accident. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Romain Grosjean, răni multiple în urma accidentului

Purtând o gheată ortopedică după entorsa pe care a suferit-o chinuindu-se să scape din mașina în flăcări și cu ambele mâini bandajate contra infecțiilor, pilotul a schimbat câteva cuvinte cu angajații și conducătorii echipei Haas.

După acest moment, el a mers pentru a le mulțumi în mod personal salvatorilor săi, iar acest lucru a dat naștere la unele scene emoționante.

Accident groaznic în Formula 1! Romain Grosjean a luat foc! Pilotul a scăpat ca prin minune

Incident șocant în Marele Premiu al Bahrainului, ultimul din acest sezon. Imediat după start, mașina HAAS F1 pilotat de Romain Grosjean, s-a izbit de un parapet și a luat foc.

Reclamă

Bolidul s-a rupt în două bucăți, dar Grosjean a reușit să iasă și a scăpat de răni prea grave. A fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță pentru a -i acorda primele îngrijiri pilotului de 34 de ani.

Cursa a fost întreruptă aproximativ o oră după acest teribil incident.

Potrivit formula1.com, monopostul lui Grosjean s-a ciocnit de cel al lui Daniil Kviat (AlphaTauri) şi a ieşit de pe pistă cu o viteză de 221 de kilometri pe oră. La impactul cu bariera de pe margine, monopostul s-a rupt şi din el a curs combustibil, ceea ce a făcut ca maşina să ia foc.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
3
mai
0:00
AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League
23:54 EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!” 23:48 VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu 23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa Vezi toate știrile
Citește și