Închide meniul

Gică Popescu a reacţionat după ce l-a demis pe Ruben de la Barrera. Care sunt şansele ca Gică Hagi să revină pe banca Viitorului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 noiembrie 2020, 14:28

Gică Popescu a reacţionat după ce l-a demis pe Ruben de la Barrera. Care sunt şansele ca Gică Hagi să revină pe banca Viitorului

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ruben de la Barrera a plecat de la Viitorul

Preşedintele Viitorului a asigurat că Gică Hagi nu se va întoarce pe bancă. Se revine la vechea politică de a se numi tehnicieni români.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi rămâne departe de banca Viitorului

Am reziliat cu Ruben, ne-am strâns mâinile şi ne-am mulțumit. Noi pentru munca lui, el pentru că i-am dat o şansă să antreneze o echipă de Liga 1. De acum începem negocierile pentru noul antrenor. Nu va fi simplu, pentru că el trebuie să fie un adevărat manager, să aibă în vedere şi echipa secundă a clubului. 

Va fi cel mai probabil un român, pentru că e greu în plin campionat să aduci un străin care să nu cunoască Liga 1. Este exclus ca Gică Hagi să revină acum pe banca Viitorului. Avem câteva nume, iar zilele următoare vom lua o decizie”, a declarat Gică Popescu pentru ProSport.

Ruben de la Barrera, demis de Viitorul

"FC Viitorul Constanța anunță că a întrerupt, începând de astăzi, de comun acord, raporturile contractuale cu staff-ul tehnic al formației noastre condus de tehnicianul Ruben de la Barrera.

Pe această cale, clubul nostru le mulțumește acestora pentru munca depusă în perioada august – noiembrie 2020 și le dorește succes în proiectele lor viitoare.

Reclamă

În cel mai scurt timp vă vom anunța componența noii conduceri tehnice care se va ocupa de pregătirea echipei în perioada următoare", se arată în comunicatul emis de Viitorul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și