Închide meniul

Lionel Messi a dat cu Osasuna un gol în oglindă cu unul marcat de Diego Maradona. Imaginile care au devenit virale în toată lumea

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 20:41

Reclamă
Lionel Messi a dat cu Osasuna un gol în oglindă cu unul marcat de Diego Maradona. Imaginile care au devenit virale în toată lumea

profimediaimages

Lionel Messi, omagii peste omagii aduse lui Diego Maradona în meciul dintre Barcelona și Osasuna

Moi Llorens, corespondentul ESPN cu Barcelona, a postat un video în care apar două goluri, al lui Maradona și al lui Messi, perfect sincronizate în oglindă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi pătrund spre marginea careului, trec de adversari, după care șutează exact în vinclul din colțul opus, fără nicio șansă pentru portar. 

Deși imaginea din filmarea cu Diego Maradona este în oglindă, nimeni nu poate să nu remarce asemănarea izbitoare dintre cele două faze. Chiar și execuția pare că este exact din același loc.

Lionel Messi, omagiu suprem pentru Diego Maradona

Lionel Messi a marcat golul cu numărul 4 al Barcelonei în partida cu Osasuna. Imediat după reușită, Messi i-a adus un omagiu marelui Diego Armando Maradona.

Reclamă

Mai exact, starul Barcelonei și-a dat jos tricoul, iar pe dedesubt avea un altul al fostei echipe a lui Maradona, Newell’s Old Boys. În tot acest timp, Messi a avut privirea îndreptată spre cer, ca și brațele de altfel. Messi a fost avertizat cu galben după ce și-a scos tricoul.

Maradona a jucat un an la Newell’s Old Boys, înainte să ajungă la Boca Juniors, de unde s-a și retras din fotbal. De altfel, Lionel Messi a anunțat că ar vrea să își încheie cariera la Newell’s Old Boys.

Reclamă 4 / 0/3

În plus, la faza primului gol al catalanilor, marcat de danezul Brathwaite, mingea a sărit în sus pe linia porții, iar Lionel Messi a sărit cu mâna în sus, ca și cum ar fi încercat să recreeze faimoasa ”Mână a lui Dumnezeu” a lui Diego Maradona din timpul Campionatului Mondial din 1986.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și