Închide meniul

O jucătoare din Spania s-a întors cu spatele în timpul momentului de reculegere pentru Maradona! Ce motiv a invocat femeia

Gal Dorin Publicat: 29 noiembrie 2020, 18:51

Reclamă
O jucătoare din Spania s-a întors cu spatele în timpul momentului de reculegere pentru Maradona! Ce motiv a invocat femeia

captura foto AS

O jucătoare din Spania a refuzat să țină un moment de reculegere în memoria lui Diego Maradona

Paula Dapena, o jucătoare de fotbal din Spania, a refuzat să țină momentul de reculegere organizat la toate meciurile din acest weekend în memoria lui El Pibe De Oro și s-a întors cu spatele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dapena se definește drept o persoană cu idei foarte clare și afirmă că, atunci când a ajuns la stadion, nu știa despre momentul de reculegere.

”Cum am aflat că va fi o ceremonie în memoria lui, am refuzat să țin acel minut de reculege în memoria unui pedofil și abuzator”, a declarat aceasta conform spaniolilor de la As.

Jucătoarea de fotbal a recunoscut că Maradona a fost un atlet ”cu capacităție și calități spectaculoase”, dar spune că a refuzat să țină minutul de reculegere deoarece crede că ”pentru a fi un fotbalist, trebuie mai întâi să fii o persoană care are valori mai mari decât pe terenul de fotbal”.

Diego Maradona a decedat la 60 de ani

Diego Maradona a decedat pe 25 noiembrie la vârsta de 60 de ani. Milioane de argentinieni i-au adus un ultim omagiu. Înmormântarea a fost grăbită din cauza ciocnirilor violente dintre fani şi forţele de ordine. La ceremonie au participat mai puţin de 40 de persoane.

Reclamă

Toate meciurile de fotbal și nu numai din acest weekend au avut momente de reculegere în memoria legendarului ”Pelusa” care a câștigat aproape de unul singur un Campionat Mondial cu Argentina în 1986.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și