Închide meniul

Alexandru Mitriță este tătic! Jucătorul lui Al-Ahli, mesaj emoționant pentru soția sa, Alesia

Gal Dorin Publicat: 28 noiembrie 2020, 18:50

Reclamă
Alexandru Mitriță este tătic! Jucătorul lui Al-Ahli, mesaj emoționant pentru soția sa, Alesia

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Alexandru Mitriță a devenit tătic! Soția sa i-a născut o fetiță

Aflat la echipă, Alexandru Mitriță nu a putut momentan să își vadă fiica și s-a mulțumit cu o postare foarte sinceră în care i-a mulțumit soției sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Mitriță: ”Am o fetiță sănătoasă!”

”Noiembrie.28. Un număr ce reprezintă de astăzi totul pentru mine și în mod special 28.11.2020 este una dintre cele mai fericite zile din viața mea: am o fetiță sănătoasă pe care abia aștept să o văd și să o strâng în brațe. Bine ai venit pe lume, Ava Maria Mitriță, îți doresc să fii sănătoasă, fericită și să ne faci fericiți.

Iubita mea soție, Alesia, îți mulțumesc pentru minunea pe care ai adus-o pe lume și sunt bucuros că viața noastră va fi în 3 din acest moment. Îmi este dor de tine și abia aștept să vă țin în brațe, pentru că momentul acela nu este deloc departe.

Familia reprezintă totul pentru mine și dragostea noastră o vom dărui fetiței noastre. Vă iubesc și ne revedem în curând să începem aventura împreună!”, a fost mesajul emoționant al jucătorului pe care New York City l-a împrumutat la Al Ahli.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și