Închide meniul

VIDEO | Diego Simeone, în lacrimi la momentul de reculegere pentru Maradona! ”Un mit ne-a părăsit”

Gal Dorin Publicat: 28 noiembrie 2020, 17:39

Reclamă
VIDEO | Diego Simeone, în lacrimi la momentul de reculegere pentru Maradona! ”Un mit ne-a părăsit”

profimediaimages

Diego Simeone, compleșit de emoții la momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona

În tot acest weekend, toate meciurile disputate au inclus și un moment de reculegere în memoria legendarului Diego Armando Maradona, decedat pe 25 noiembrie la vârsta de 60 de ani. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Simeone, antrenorul lui Atletico și care a jucat alături de Maradona la Sevilla și în naționala Argentinei, a părut extrem de emoționat de momentul de reculege în istoria prietenului său.

El a fost surprins de camerele de filmat aproape de a izbucni în lacrimi și aplaudând pe tot parcursul momentului dedicat memoriei lui El Pibe D'Oro.

Diego Simeone: ”Un mit ne-a părăsit”

Antrenorul lui Atletico a vorbit despre relația sa cu legenda fotbalului argentinian în timpul unei conferințe de presă.

Reclamă

”Un mit ne-a părăsit. Un argentinian care și-a transmis toată rebeliunea sa în lupta cu lucrurile pozitive și negative, dar mereu a mers în față. 

(…) M-a primit într-un mod spectaculos la Sevilla. Eram tânăr. În momentul în care îți spun că Maradona a murit spui că nu se poate, că el este mereu puternic.

De această dată nu a putut, dar va fi mereu alături de noi, mai ales de argentinieni. O îmbrățișare puternică pentru familia sa și simt multă durere”, a declarat atunci Simeone, conform celor de la goal.com

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și