Închide meniul

"Mi-au spus că vor să mă omoare!" Drama bărbatului care s-a pozat cu sicriul deschis al lui Maradona. Cum şi-a explicat gestul

Mihai Ispas Publicat: 28 noiembrie 2020, 8:05

Reclamă
"Mi-au spus că vor să mă omoare!" Drama bărbatului care s-a pozat cu sicriul deschis al lui Maradona. Cum şi-a explicat gestul

profimediaimages

Diego Maradona a fost omagiat, joi, la Palatul Prezidenţial din Buenos Aires

Trei angajaţi ai unei firmei de pompe funebre din Argentina s-au pozat cu trupul neînsufleţit al lui Maradona. Ei au fost concediaţi, dar incidentul este departe de a se încheia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am primit multe ameninţări. Mi-au spus că vor să mă omoare"

Claudio Fernandez, cel care apare singur într-una dintre poze, alături de fiul lui, spune că a primit ameninţări cu moartea.

"Le cer tuturor respect şi le cer scuze. Am primit multe ameninţări, mi-au spus că mă vor ucide sau că îmi vor distruge maşina. Poza nu provine din telefonul meu, a fost făcută cu alt telefon.

Ştiu că multe persoane s-au simţit jignite. Dacă vezi poza, doar am ridicat privirea pentru că am fost strigat. A fost un gest de moment. Eu sunt una din acele persoane care nu se gândeşte să facă poze cu sicriele şi cu cei decedaţi, din respect. 

Nu m-am gândit niciodată că o vor încărca şi o vor trimite pe un grup. Nu e vina companiei de pompe funebre. Îmi asum toată răspunderea. Firma a mai lucrat cu familiile Maradona şi Villafane (n.r. Claudia Villafane e fosta soţie a lui Maradona). Nu am avut niciodată probleme", a spus Claudio Fernandez, pentru Radio 10, citat de Corriere dello Sport.

Reclamă

Fernandez a încercat să explice şi gestul fiului său. "Îl pregăteau, înainte de plecare, iar fiul meu, ca orice copil, a ridicat degetul şi i-au făcut poză", a mai spus fostul angajat al firmei de pompe funebre. Un al treilea angajat a apărut singur, într-o altă poză.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și