Închide meniul

”Uneori, arbitrul nu dă ce este!”. Ovidiu Bic, savuros după victoria Craiovei. Ce a spus despre faza la care Progresul a cerut penalty

Gal Dorin Publicat: 27 noiembrie 2020, 20:49

Reclamă
”Uneori, arbitrul nu dă ce este!”. Ovidiu Bic, savuros după victoria Craiovei. Ce a spus despre faza la care Progresul a cerut penalty

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ovidiu Bic a recunoscut că a faultat în careu la finalul meciului cu Spartac

Mijlocașul oltenilor a fost protagonistul unei faze controversate în careu atunci când jucătorii Progresului au cerut fault și acordarea unei lovituri de pedeapsă. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși arbitrul a lăsat jocul să continue, Bic a recunoscut plin de umor la final că a fost penalty.

Ovidiu Bic: ”Uneori arbitrul nu dă ce este”

”Da, da, l-am călcat, chiar vorbeam cu baietii si am spus ca a fost penalty si cu arbitrul dupa finalul meciului, dar se intampla uneori cand arbitrul nu da ce este”, a recunoscut mijlocașul Craiovei.

Ovidiu Bic impresionat de prestația celor de la Progresul Spartac

Bic a recunoscut că micuța formație din Liga a 3-a a început foarte agresiv jocul și a precizat că oltenii nu se așteptau la asta.

”Am întâlnit o echipă bună care a încercat să paseze, nu s-au închis în propria jumătate, am rămas chiar surprinși de ei.

Reclamă

Au început bine jocul, au început să paseze, o echipă cu tupeu, dar cred că s-a văzut diferența între noi și ei.

Cupa este un obiectiv important! Noi vrem să câștigăm fiecare meci și în campionat și în cupă”, a precizat Ovidiu Bic.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și