Închide meniul

VIDEO | Imagini emoţionante! Ultimul clip din viaţa lui Diego Maradona! Gestul care a dus un copil în culmea bucuriei

Antena Sport Publicat: 27 noiembrie 2020, 10:58

Reclamă
VIDEO | Imagini emoţionante! Ultimul clip din viaţa lui Diego Maradona! Gestul care a dus un copil în culmea bucuriei

profimediaimages

Diego Maradona a fost idolul argentinienilor, un copil din vecini e cea mai bună dovadă

Maradona poate fi observat cum se plimbă în curtea casei, cu mare dificultate, ajutat de două persoane, dintre care unul era terapeutul său, scrie Ole. Una dintre acestea cară un scaun, în caz că Maradona oboseşte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O vecină a filmat când fiul ei îl salută din casă pe Maradona. "-Salut, Diego!", i-a strigat puştiul. Maradona i-a făcut cu mâna şi s-a străduit să-i răspundă cu o voce scăzută: "-Salut, salut!!"

"M-a salutat Maradona! M-a salutat Maradona!"

Imaginile emoţionante îl arată apoi pe copilul aflat în culmea bucuriei: "M-a salutat Maradona! M-a salutat Maradona!", a exclamat acesta mândru în faţa mamei sale.

"Probabil că este ultimul clip videi din viaţa lui Maradona. Un salut pentru eternitate. După câteva zile inima a spus 'gata'", scrie Ole.

Reclamă

Daţi afară pentru că au făcut selfie cu sicriul în care se afla Maradona

În schimb, imaginile scandaloase postate de mai mulţi angajaţi de la pompele funebre, în care se pozează cu sicriul deschis în care se afla Maradona, au creat revoltă în Argentina.

Firma şi-a cerut scuze şi a anunţat că angajaţii respectivi au fost concediaţi.

Maradona, înmormântat într-o ceremonie privată 

Maradona a fost condus, joi, pe ultimul drum de milioane de fani, care au aplaudat cortegiul care a mers timp de aproape o oră de la palatul prezidenţial, unde a avut loc priveghiul, până la cimitirul privat situat la aproape 30 de kilometri de Buenos Aires. 

Reclamă 4 / 0/3

Ceremonia a avut loc în prezenţa unui grup restrâns de membri ai familiei şi apropiaţi, care a numărat cel mult 40 de persoane.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și