Închide meniul

Val de infecții la FC U Craiova: Adrian Mititelu Jr., doi fotbaliști și mare parte din staff au COVID-19!

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 19:17

Reclamă
Val de infecții la FC U Craiova: Adrian Mititelu Jr., doi fotbaliști și mare parte din staff au COVID-19!

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare

Adrian Mititelu Jr, în culmea fericirii după ce tatăl său a fost eliberat din închisoare Mediafax Foto / Remus Badea via Hepta

Doi dintre fotbaliști și aproape tot staff-ul tehnic al oltenilor s-au infectat și ei cu virusul. Aceste evenimente vin într-un moment extrem de neprielnic pentru formație. FC U Craiova abia începuse să își revină după încarcerarea patronului său și a învins-o în ultima etapă pe Metaloglobus cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Adrian Mititelu, infectat cu noul coronavirus

Noul coronavirus a făcut prăpăd în staff-ul tehnic al FC U Craiova. Doar Valentin David a scăpat, testul său fiind negativ. În rest, antrenorul interimar Dan Vasilică, dar și secunzii Adrian Filip și Ovidiu Dănănae au fost testați negativ, anunță ProSport.

Lider în Liga 2, formația patronată de Adrian Mititelu Jr. se pregătește de disputa cu adversarii timișoreni din Cupa României visând la un posibil duel cu rivala regională din Liga 1.

De ce a fost condamnat Adrian Mititelu la 3 ani de închisoare! Ce rol a avut Gigi Becali

Adrian Mititelu a fost condamnat la închisoare pentru evaziune fiscală. Finanțatorul celor de la FC U Craiova a primit 3 ani de arest, la capătul unui proces în care a fost implicat și Gigi Becali.

Reclamă

Lui Mititelu, totul i se trage din 2011. Atunci, finanțatorul celor de la FC U Craiova l-a vândut pe Mihai Costea la echipa lui Gigi Becali. Acesta a încasat 1,4 milioane de euro în schimbul atacantului.

Și finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, are un rol în arestarea lui Mititelu. Acesta s-a considerat parte vătămată în proces și a povestit de ce a ales să facă asta, lăsând de înțeles că a fost forțat de procurori.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
Vezi toate știrile
Citește și