Închide meniul

S-a dus și turneul ăsta! Candidatura României pentru EURO U21, respinsă de UEFA! Unde se va organiza competiția din 2023

Gal Dorin Publicat: 26 noiembrie 2020, 16:48

Reclamă
S-a dus și turneul ăsta! Candidatura României pentru EURO U21, respinsă de UEFA! Unde se va organiza competiția din 2023

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

România nu va organiza EURO 2023

România U21 a reușit performanța de a se califica la cel de-al doilea turneu final consecutiv, după ce a făcut egal, 1-1, în ultimul meci cu Danemarca. Băieții coordonați de Adi Mutu vor merge la turneul final din martie 2021, a cărui organizare va fi împărțită între Ungaria și Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rezultatele extrem de bune pe care le-am avut în ultima perioadă la nivel de tineret precum și organizarea unor partide din cadrul EURO 2020 i-au făcut pe oficialii români să candideze și pentru Europeanul U21 de peste trei ani, dar onoarea a fost acordată Georgiei, raportează cei de la ProSport.

România a pierdut candidatura pentru EURO U21

Se pare că organizația cu sediul la Nyon a hotărât să îi aleagă pe gruzini, mai ales ținând cont că le-au respins ultimele candidaturi. 

Georgia a mai vrut să organizeze EURO 2020 la seniori, dar și finala Europa League de anul acesta. Prin urmare, UEFA a decis ca cei de la Tbilisi să se ocupe de competiția la tineret de peste trei ani.

Stadioanele cu care România a vrut să obțină EURO 2023

Arena Națională (București, 53.000 locuri)
Ghencea (București, 31.000 locuri)
Giulești (București, 15.000 locuri)
Arcul de Triumf (București, 8.000 locuri)
"Marin Anastasovici" (Giurgiu, 8.500 locuri)
"Ilie Oană" (Ploiești, 15.500 locuri)
Cluj Arena (Cluj, 30.000 locuri)
"Dr. Constantin Rădulescu" (Cluj, 23.500 locuri)

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări
Citește și:

Va reuși Corvinul să intre în grupele Europa League?

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:37

„De ce nu anunţi deja că Real Madrid e noul tău club?” Ce a putut răspunde Kylian Mbappe după despărţirea de PSG

8:16

„Am vorbit cu el!” Gică Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec după meciul de adio al Generației de Aur

0:21

VideoBucuria lui Kylian Mbappe, după ce a cucerit Cupa Franţei la ultimul său meci în tricoul lui PSG!

0:16

Toni Kroos, despărţire în lacrimi de Real Madrid! Momente emoţionante pe Santiago Bernabeu

0:00

Bayer Leverkusen a făcut eventul în Germania! Succes cu emoţii în finala Cupei

23:55 25 mai

VIDEOPSG a câştigat Cupa Franţei! Kylian Mbappe a cucerit un trofeu la ultimul său meci pentru parizieni, LIVE în AntenaPLAY

1 VIDEORăzvan Lucescu este campion în Grecia cu PAOK! Românul a cucerit titlul pe terenul rivalei. Aris – PAOK 1-2 a fost în AntenaPLAY! 2 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 3 VIDEOIsack Hadjar a câștigat Cursa de Formula 2 de la Imola! Performanță de senzație pentru pilotul de la Campos Racing 4 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY 6 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și