Închide meniul

"Arăta de nota 10 la o zi după naştere". Imaginea virală cu femeia care a fost mamă surogat pentru nepoţica ei. Cazul a stârnit indignare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2020, 14:44

"Arăta de nota 10 la o zi după naştere". Imaginea virală cu femeia care a fost mamă surogat pentru nepoţica ei. Cazul a stârnit indignare

Instagram ivf.surrogacy.diary

Julie Loving, alături de fiicele ei

Fostă sportivă, Julie a convins-o cu greu pe Breanna Lockwood să îi poarte copilul în pântece. A trecut toate testele medicale şi a rămas însărcinată cu primul embrion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Julie Loving şi-a încântat fiica

Cea care a alergat în nu mai puţin de 19 maratoane a trecut, de această dată, prin cea mai mare încercare a vieţii.

"A fost o naştere dificilă pentru mama copilului. Briar a venit pe lume mai greu decât am făcut-o eu sau fratele meu, în urmă cu 30 de ani.

Avem multe imagini de împărtăşit. Iată una cu superba mea mamă, care arată de nota 10 la o zi după naştere. Este un adevărat rockstar", a transmis Breanna Lockwood pe contul de Instagram. Postarea a adunat, în mai puţin de o zi, peste 33.000 de aprecieri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Breanna Lockwood (@ivf.surrogacy.diary)

Reclamă

Breanna şi Julie au surprins prin intermediul contului pe care şi l-au făcut pe reţelele sociale. După ce şi-au făcut public cazul, au postat poze de pe toata durata sarcinii. Pe 6 noiembrie s-a născut Briar Juliette.

Breanna a anunţat că Julie a intervenit în momentul în care a aflat câţi bani trebuie să plătească pentru a apela la o mamă surogat. Costurile depăşeau 100.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și